Sistemul care ne ajuta in tafic

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece.Se inventeaza fel si fel de aparate care ne ajuta in trafic.Iata cum functioneaza sistemul care te ajuta sa nu faci accidente in trafic.La atatea accidente era si timpul sa avem un sistem de prevenire. Tocmai, a fost lansat si la noi un sistem independent, care poate fi instalat pe orice autoturism.Cate un roman moare la fiecare sase ore intr-un accident de circulatie. In tara soferilor neatenti sau vitezomani, a pietonilor inconstienti si a carutelor, se cauta solutii care sa salveze macar cateva sute de oameni pe an.

9 thoughts on “Sistemul care ne ajuta in tafic

  1. Dac europenii prefer s circule cu trenul un mijloc de transport mai rapid i care protejeaz mediul in Romania num rul celor care aleg calea ferat s-a mic orat de ase ori in ultimii 20 de ani potrivit AFP. Prin Shanghai ora ul-mamut din China circul zilnic trei milioane de biciclete motorete i scutere..Prima impresie puternic pe care mi-a produs-o ora ul Shanghai a fost cea legat de peisajul rutier. Dar ce mai inseamn asta in condi iile in care majoritatea alimentelor sunt sc ldate in substan e chimice?

  2. foarte tare, pe viitor va fi in fiecare masina un asa numit dispozitiv , sunt sigur de asta. nici nu va mai trebui sa urmaresti drumul :))

Comments are closed.