Smart lightninig cable de la Vetter

Am primit de curand cadou, un produs deosebit de care am fost foarte multumita si de care nu o sa ma despart vreodata.
Este vorba de un produs al companie Vetter, companie ale carei produse deja le cunoastem si ne-am obisnuit cu ele.
Produsele Vetter sunt de foarte buna calitate si sunt concepute de experti in domeniul tehnologie, experti care vin in intampinarea nevoilor noastre.
Expertii Vetter se bazeaza pe inovatie, pe lucruri noi, si pe produse de tip accesoriu care vin sa completeze echipamentele sau dispozitivele pentru care sunt concepute, usurandu-ne foarte mult munca.

Un astfel de produs l-am primit de curand cadou, si vreau sa va spun ca am fost si sunt in continuare foarte impresionata si multumita de el.
Smart cable ligtning de la Vetter este un cablu produs sub licenta MFI, “made for iPod, iPhone, iPad, ceea ce asigura produsului o utilizare in conformitate cu standardele Apple.
Cablul ne permite sa incarcam dispozitivul, dar si sa transferam date de pe un dispozitiv pe altul.
Smart lightnining cable este un produs “smart” el ne poate permite sa verificam starea bateriei foarte usor fara a fi nevoie sa deblocam telefonul. Cablul are niste leduri incorporate care ne indica atunci cand dispozitivul este incarcat complet.
De altfel este foarte util, deoarce ne face sa economisim timp.
3
Datorita vitezei mari de incarcare de pana la 2.4 A si rata de transfer de pana la 480 Mbps, dispozitivul se va incarca foarte repede sau vom putea transfera foarte repede informatii de pe un echipament pe altul si astfel vom pierde mai putin timp.
Cum traim intr-o lume a vitezei si suntem presati de timp, deoarce avem impresia ca nu avem suficient timp pentru a realiza ceea ce ne propunem, ca sa nu mai vorbim de timpul liber pe care ne dorim sa il petrecem cu cei dragi, acest smart cable ne va fi de folos deoarece nu va mai trebui sa asteptam mult timp pana telefonul se incarca, sau pana cand transferam date de pe echipamente.

Smart lightning cable de la Vetter este confectionat din materiale premium, conectorii sunt de inalta calitate si sunt protejati de o carcasa de aluminiu pentru a putea oferi o protectie buna dar si pentru un spect elegant.
Cablul de retea se potriveste cu telefoane si echipamente precum iPhone 6 s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5 s, iPhone 5 c, iPod touch 5, iPod nano 7, iPad 4, iPad Air, ipad mini Retina.
1
Culorile cablului sunt alb si rosu, niste culori frumoase si elegante.
La fel ca si mine, majoritatea dintre noi am ramas fara baterie la telefon si nu aveam un incarcator la noi, sau aveam nevoie de transferat poze sau dierite informatii de pe un echipament si ne lipsea un cablu de retea.
Aceste situatii de cele mai multe ori ne-au cauzat neplaceri.
Acum sunt norocosi ca tehnologia vine in intampinarea noastra si ne ofera foarte mult accesorii pe care le putem achizitiona si de care ne putem folosi pentru a ne usura munca.

Un astfel de accesoriu este acest smart lightning cable pe care il recomand cu cea mai mare incredere si de care o sa fiti multumiti.