Şoferii au protestat

Zeci de şoferi din mai multe oraşe au protestat, ieri, faţă de mărirea preţurilor la combustibili, continuând astfel acţiunile începute în Capitală luna trecută. Conducătorii auto s-au adunat în benzinării, unde au plătit bonurile în monede de 5, 10 sau 50 de bani.

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi anunţă că, joi, nici un taximetrist nu va cumpăra carburant, în semn de protest faţă de creşterea preţului acestuia.

Un şofer indignat de scumpirea combustibilului a plătit, zilele trecute, la o benzinărie, un bon de 139,39 de lei cu monede de 1 ban, de 5 şi de 10 bani, pe care le-a strâns în ultimii doi ani. Angajata care i-a încasat monedele a stat ore întregi să le numere, ba chiar a avut şi curiozitatea să le cântărească: punga cu bani avea 8 kilograme.Şoferii constănţeni s-au hotărât, ieri, să facă front comun cu cei care protestează faţă de scumpirea carburanţilor. Ca să-şi arate nemulţumirea fără să încalce legea, ei au încercat să stea cât mai mult timp posibil la pompele din benzinării, fără să comită vreo contravenţie. Unii şi-au plătit benzina în monede de 5 şi de 10 bani, în timp ce alţii şi-au spălat parbrizele minute în şir.Personal si eu protestez lasand masina in garaj pana la primavara.Nu mai ies cu ea,nici nu vreau sa cumpar asigurare sau rovinieta.Protestez.

.

5 comentarii Adaugă-l pe al tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *