Soluție de criză

Poate fi o varianta de solutie aceea de a juca la pariurii.Din pacate daca ramai si fara serviciu trebuie sa faci cumva sa faci rost de banii.Doi bucureşteni, tată şi fiu, care au făcut din pariuri un mod de viaţă. Cu acest ”hobby” au reuşit să fenteze criza, iar câştigul lor lunar se ridică uneori şi la…2.000 de euro.

Cel care a spart gheaţa a fost tatăl, un împătimit jucător la 6 din 49. La începutul acestui an, a mizat pe trei numere la loteriile internaţionale. Norocul i-a surâs şi a câştigat 10.700 de lei.”Nu mi-a venit să cred când am văzut câţi bani am câştigat. Pentru suma asta, trebuia să muncesc aproape un an. Totuşi, pariurile pot fi periculoase dacă mizezi bani mulţi. Deşi pot aduce câştiguri, dacă nu eşti cumpătat, poţi rămâne falit”, ne-a spus Dumitru Gociu.sursa

Personal nu incurajez asa ceva dar fiecare alege.De preferat nu jucatii sume mari ca sa nu regretati dupa aceea.Joaca careva la pariuri?

8 thoughts on “Soluție de criză

  1. Daca e de jucat la loterie, recomand sa jucati la alta loterie decat cea romaneasca, culmea culmilor e ca sansele de castig sunt mai mari in afara decat la noi .

  2. Eu nu te-as sfatuii sa bagi la pariuri, am avut si eu perioade in care jucam ca prostu, din 5 bilete poate 1 era castigator… la fel si cu aparatele, care is facute doar sa-ti mance bani…

  3. eu mai faceam cate un bilet la meciuri… sunt multi care joaca poker in ziua de azi!

    Acum mai fac cate un bilet pe luna la loterie, poate, poate

  4. Am pariat recent pe niste caini de vanatoare (ogari). M-am dus cu 40 lei la mine. Mi-am platit un suc, iar acasa am venit cu 60 de lei. A fost pentru prima oara cand am pus la pariuri si pot spune ca am avut nororc.

Comments are closed.