Solutii inteligente de la Mobilierinteligent.ro

Priveam camera aceea minuscula, holul, baia si bucataria si nu stiam ce sentimente sa incercam: de bucurie sau de dezamagire…Aveam o casa a noastra si nu stiam cum sa facem sa nu ne ciocnim unul de celalalt, chiar daca eram numai noi doi in garsoniera.

Planurile de mobilare ne-au dat mari batai de cap. Aveam lista pe caiet cu necesarul de mobila din orice casa, dar spatiul nu ne permitea nici abc-ul. Pai, cand vom aseza patul de mijloc pentru doua persoane, adio loc pentru fotolii sau pentru masa si vom trece la baie si bucatarie lipiti de perete, iar in clipele de neatentie ne vom lovi zdravan de coltul patului!

Intr-o zi, cineva ne-a dat insa o idee geniala: mobilier inteligent pentru spatii mici.
Chiar asa, patul nu era obligatoriu sa ramana desfacut cat este ziua de mare! Patul adevarat se desface noaptea ca ai casei sa se odihneasca pe el si se transforma in fotolii sau canapele ziua, sa fie primitor de oaspeti. Patul lung si lat insemna dublarea dimensiunilor. Tocmai de aceea, cand comanzi un pat soseste acasa pe bucatele, fiindca nu incape nici pe usa, nici pe ferestre.

Patul Rabatabil Dublu Nova Confort era exact ceea ce ne trebuia ca ziua sa putem sa transformam camera unica in sufragerie. Rabatabil, usor transformabil devenea rapid o minicanapea eleganta cu doua locuri, iar de la bucatarie puteam sa aducem masa UP&DOWN, care se metamorfoza dupa nevoile noastre in masa de cafea sau masa serioasa pentru cina sau pranz ori spatiu de lucru.

Mobilier intelligent exista si reprezenta solutia ideala, doua erau grijile care ne macinau, dupa ce l-am vazut pe site-ul magazinului si l-am placut de prima data:
-pretul putin cam mare, fiindca tocmai ne cumparasem casuta noastra, mica, asa cum era. Cercetand cu atentie, am dat insa de anuntul care ne-a facut cei mai fericiti oameni: se putea achita totul in 6 rate egale.
-transportul dificil din magazin la domiciliul nostru. Din fericire, magazinul asigura si livrarea produselor comandate.

Alegeti mobilierul intelligent sa economisiti spatiul si sa reduceti cheltuielile legate de acoperirea necesarului de mobilier pentru intreaga casa! Noi avem acesta experienta, iar in prezent, garsoniera ne ajunge sa lucram acasa, sa primim oaspeti, sa mancam si sa fim fericiti.

Genul de mobilier 2/3 in 1 costa ceva mai mult, dar isi merita banii si trebuie sa subliniem faptul ca iesiti mai ieftin achizitionand acest gen de produse, ca atunci cand luati scaune la bucata, mese la bucata si pentru destinatii diferite.

Ce simtim acum? Ne-am indragit casa si nu am schimba-o pentru nimic in lume si da, avem infinita recunostinta de exprimat, fata de cei care au gandit, proiectat si realizat o astfel de mobile eficienta si fata de cei care o comercializeaza si asigura livrarea ei la domiciliu.

Toate piesele sunt rezistente si isi pastreaza aspectul, desi au depasit cu mult termenul de garantie. Ne declaram 100% multumiti si le recomandam cu toata caldura.
Oamenii aleg adesea solutii inteligente pentru spatii mici si fac din orice casa locuinta ideala cu putina pricepere si cu investitii minime..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *