Comunicate de presa

Spa Store locul de unde sa achizitionati cele mai calitative echipamente piscine

Spa Store pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de echipamente piscine si accesorii menite sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte. Cu ajutorul acestor echipamente pentru piscine veti putea sa va asigurati de o functionare impecabila a piscinei prin recircularea, filtrarea si tratarea sa. Accesoriile pentru piscine aduc un plus de confort iar aspectul estetic pe care il ofera este unul ireprosabil.

Echipamente piscine esentiale pentru o functionalitate cat mai mare

Pentru a beneficia de o apa cristalina si curata, iar mai presus de toate de o calitate excelenta a apei, produsele de recirculare si filtrare a apei din piscina sunt esentiale de avut pentru orice proprietar de piscine. Acestea sunt concepute dintr-un ansamblu de pompa, filtru si panou de comanda. Cel mai eficient filtru este cel cu nisip cuartos dar in caz de nevoie exista si variante cu cartus, diatomee, carbune activ, etc.

Tratarea apei este o alta componenta importanta care face parte din cadrul acestor echipamente piscine. Inainte de orice, este necesar sa se acorde o atentie deosebita igienei piscinei. Acest lucru se poate obtine fie prin a intreprinde o serie de metode manuale, fie sa printr-un sistem automatizat.

Din seria de echipamente piscine mai fac parte si sistemele de iluminat care o data ce au fost instalate faciliteaza utilizarea piscinei si pe timp de noapte. Aici posibilitatile sunt multiple (iluminat fix, incastrat pe peretii piscinei, etc), proiectoare cu halogen, proiectoare LED cu iluminare rece sau RGB , iluminare prin fibra optica, iluminat fix in afara piscinei si multe altele.

Puteti sa optati si pentru sisteme de incalzire a apei atunci cand alegeti echipamente piscine. Mai ales pentru cei care au piscine publice precum stranduri sau parcuri acvatice pot lua in considerare aceasta optiune. Astfel, puteti sa faceti piscinele utilizabile chiar daca afara temperaturile sunt negative.

Pentru restul echipamentelor pentru piscina trebuie sa luati in considerare infiintarea unei incinte tehnice unde vor fi instalate toate echipamentele de filtrare si tratare a apei. Aceasta incinta nu trebuie sa se situeze mai departe de 15 m de la piscina si trebuie sa fie suficient de incapatoare pentru ca sa incapa o persoana.

Desigur, pentru curatarea piscinei va putem recomanda echipamente piscine complet automatizate care sa va usureze munca si sa o terminati in timp util. Toate aceste aspecte trebuie luate in considerare si astfel veti putea sa beneficiati de o piscina amenajata ca la carte.

Solutii profesionale intr-un singur loc

Daca sunteti interesat de solutiile noastre, atunci va invitam la o consultanta specializata pentru a va putea crea o oferta personalizata in materie de echipamente piscine. Astfel, veti beneficia de solutii profesioniste si veti detine toate informatiile necesare despre modul in care se va realiza echiparea piscinelor. Toate elementele enumerate mai sus, sunt esentiale pentru a va asigura ca piscina dumneavoastra se afla in conditii excelente si veti putea sa beneficiati de aceasta pe termen indelungat.

Fiecare tip de echipamente piscine este de calitate superioara si urmeaza tehnologii de ultima generatie, asadar, veti putea beneficia de tot ceea ce este mai bun numai prin intermediul nostru.

.

No Comments Found

Leave a Reply