advertoriale

Spune-mi ce tip de ceas de mana folosesti ca sa iti zic ce tip de persoana esti

Ca si in cazul altor accesorii pe care le purtam, si ceasul de mana transmite foarte multe lucruri despre noi, uneori mult mai multe decat am vrea. Pentru a intelege mai bine care sunt informatiile pe care le transmite purtarea unui ceas, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva exemple de ceasuri de mana precum si care sunt informatiile pe care le transmit respectivele ceasuri de mana.

Utilizat din ce in ce mai mult, ceasul sportiv nu este doar un simplu ceas de mana ci este un indiciu de luat in serios in ceea ce priveste personalitatea celui care il poarta. Astfel, persoanele care poarta acest tip de ceas de mana sunt foarte competitive, tin la modul in care arata din punct de vedere fizic motiv pentru care practica activitati sportive. De asemenea, dorinta de a fi numarul unu intodeauna, indiferent de situatie, este o alta caracteristica a persoanelor care poarta ceasuri sportive.

Utilizat mai mult de catre barbati, ceasul cu curea lata este instrumentul perfect prin care acestia transmit faptul ca ei sunt sefii, indiferent de contextul in care acestia se afla. De asemenea, utilizarea acestui tip de ceasuri barbati este o buna modalitate prin care acestia pot iesi in evidenta, acest lucru fiind o alta informatie pe care o transmite purtarea unui ceas cu curea lata.

Indiferent de tipul de ceas purtat, in cazul in care acesta este prevazut cu curea din piele atunci respectivul ceas de mana este definitoriu pentru tipul de personalitate avut de catre cei care poarta astfel de ceasuri de mana. Aprecierea frumosului si a lucrurilor clasice sunt principalele informatii pe care le transmite purtarea unui ceas de mana prevazut cu curea din piele. De asemenea, faptul ca nu este o persoana excentrica este o alta informatie pe care o transmite purtarea unui ceas de mana prevazut cu curea din piele.

Ceasurile de lux pe langa faptul ca sunt foarte frumoase din punct de vedere optic transmit foarte multe informatii despre persoanele care poarta astfel de ceasuri de mana. Statutul social este una dintre principalele informatii pe care le transmite purtarea unui ceas de mana de lux. Pasiunea pentru frumos precum si dorinta de a fi mereu in centrul atentiei sunt alte informatii transmise de catre purtarea unui ceas de mana de lux comercializat de catre cei de la guess romania.

 .

No Comments Found

Leave a Reply