Credinta

Stanca salvatoare

Un tanar excursionist in muntii Bucegi a alunecat la intoarcere spre cabanasi a cazut in gol 15 metri.Pe cand se straduia sa se faca vazut prin semnale luminoase cu o lanterna,a alunecat din nou cazand inca 7 metri in jos.Acolo s-a oprit pe o stanca.Salvamontistii l-au reperat cu greu si in cele din urma l-au scos din pericol.Sub stanca pe care a cazut tanarul,era o prapastie de 100 de metri.Stanca a fost salvarea tanarului.

Viata omului fara Mantuitorul este o cadere libera in adancul vesnic.Cat de fericit este cel care intalneste Stanca salvatoare-Isus Hristos! Fericit este acela care poate spune cu siguranta: ”Domnul este Stanca mea,Izbavitorul meu”!

Cand cineva poate face astfel de afirmatii cu sinceritate,putem sti ca in viata lui s-a produs marea schimbare.Un astfel de om nu are de ce sa se teama.Viata lui se sprijina pe ceva vesnic stabil.Viata sa de credinta se odihneste pe stanca salvatoare.Nimeni si nimic nu-i pot lua aceasta fericire si siguranta.

2 Samuel 22-2;3

2. El a zis: “Domnul este stanca mea, cetatuia mea, izbavitorul meu.3. Dumnezeu este stanca mea, la care gasesc un adapost, scutul meu si puterea care ma mantuieste, turnul meu cel inalt si scaparea mea. Mantuitorule! Tu ma scapi de silnicie..

3 Comments

 • Derscanu

  Speranta omului este la Dumnezeu.

  Reply
 • cime

  Chiar astazi a fost praznuit Sfantul Prooroc Samuel !

  Reply
 • adriank

  dar oare nu mai bine era sa fie pregatit si indeajuns de desptept sa nu cada. In 99% din cauzuri astia care cer ajutorul salvamontistilor sunt idioti catre se aventureaza in necunoscut si neechipati adecvat. Si eu am umblat foarte mult prin munti, chiar de multe ori singur, si n-am avut niciodata vreo problema.

  Reply

Leave a Reply