Starea de pacat a omenirii

Oamenii traiesc in pacat de cand Adam si Eva nu au mai asculta de Creator (Dumnezeu) si au mancat din pomul cunosterii.Starea noastra actuala este una pacatoasa si sa nu ne miram cand suntem pedepsiti si ni se intampla chesti care nu ne face placere deloc.

Romani 1:18

18.Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa adevarul in nelegiuirea lor.

19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.

20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;

21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.

22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;

23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci!

Avem totusi o sansa aceea de al accepta pe Domnul Isus in inima si viata noastra ca sa iesim de sub mania lui Dumnezeu.In urmatoarele articole o sa scriu despre asta.

3 thoughts on “Starea de pacat a omenirii

  1. Multumesc pentru vizita!Intrebarea Daca Dumnezeu este a a de bun de ce exista r ul in lume? Cu to ii tim c p catul a intrat in lume prin in el ciunea diavolului care este un inger creat de Dumnezeu.

  2. Pacat…uoofff…ma lupt zilnic cu mine…uneori sunt dezamagita…vreau sa inving acest pacat. E mare nevoie de Dumnezeu…fara El…cred ca as lua-o razna.
    Tu ce mai faci? Ce-ti face familia?
    Multa pace si sper sa revin si eu prin peisaj:)

  3. Se spune ca a gresi e omeneste, sau poate asta a fost spus doar pentru a ne face sa ne simtim mai bine, pentru a ne spala constiinta!

Comments are closed.