Steaua are echipa

Dupa ani de zile de asteptare din parte fanilor si a patronului in mod special se vede clar ca lumina zilei ca Steaua are echipa.Se vede primavara.Steaua a castigat cu 2-0 in fata lui Molde si e prima in grupa de Europa League, cu 7 puncte. Stuttgart a facut doar 0-0 cu Copenhaga!O echipa care joaca si isi creeaza ocazii de gol si in aparare are o anumita siguranta.A trebuit sa treaca cativa ani ca sa gaseasca un antrenor capabil sa puna la punct echipa.Urmeaza peste putin timp un meci cu Dinamo foarte interesant,mai interesant poate decat in alti anii.


 

3 thoughts on “Steaua are echipa

  1. Nu te agita si nici nu te entuziasma atat de tare… Daca porneste cu prima sansa la titlu nu inseamna ca are si ”echipa”. Otelul a luat titlul cu o echipa modesta. Aici e vorba de multa determinare si munca, dar si lipsa concurentei. Cand spun ”lipsa concurentei” nu spun ca Steaua este extrem de buna, ci ca restul echipelor sunt panarame.

    Si totusi a trecut un secol de cand Steaua nu a mai castigat nimic… Pe langa asta, valoarea se vede in cupele europene, in ”Liga lui Mitica” e o mocirla densa.

Comments are closed.