Comunicate de presa

Sticla antifoc pentru orice cladire

Fiecare dintre noi trebuie sa fie constient de faptul ca cel mai mare risc la adresa spatiului in care locuim, in care muncim sau a spatiului pe care il administram este dat de riscul la incendiu.In ciuda tuturor masurilor de prevenire a focului, trebuie spus ca exista si alte masuri suplimentare care ne pot oferi un plus de siguranta si un plus de timp pentru a evita efectele unui incendiu, iar o astfel de masura este alegerea de sticla rezistenta la foc. In prezent exista foarte multe oferte de astfel de sticla cu rezistenta la foc.

Caracteristicile sticlei cu rezistenta la foc

Atunci cand optezi pentru astfel de sticla avand rezistenta la foc trebuie sa stii ca acest model de sticla asigura o izolare foarte eficienta fata de sursa focului, dar si in fata fumului. In acest mod spatiul care este protejat de astfel de sticla este izolat foarte bine si reprezinta un spatiu mult mai sigur pentru persoanele care se afla in interior.

Aceasta sticla rezistenta la foc este realizata din doua sau mai multe straturi cu rezistenta termica, aceste straturi fiind securizate, iar intre straturi exista un anumit gel care la diferite temperaturi intra in actiune cu rol de protectie. Cu cat numarul de straturi este mai mare, cat atat rezistenta sticlei este mai mare si timpul pana ce focul poate patrunde intr-o incapere cu astfel de sticla creste. Grosimea sticlei cu rezistenta la foc variaza de la cativa mm pana la cativa zeci de mm.

Arcom Glass-furnizorul tau de sticla cu rezistenta la foc

In cazul in care caracteristicile si avantajele pe care le ofera aceste sticle rezistente la foc te-au convins ca este cea mai potrivita alegere atat pentru ferestrele locuintei tale, cat si pentru spatiile pe care le administrezi, trebuie sa stii ca poti gasi astfel de sticla de cea mai buna calitate la firma Arcom Glass.

Aceasta societate comerciala produce si ofera spre vanzare o gama diversificata de produse antifoc, printre care si diferite tipuri de sticla rezistenta la foc.Cu o vasta experienta in domeniu, la Arcom Glass poti beneficia de produse de calitate superioara si pentru care sa primesti garantii pentru utilizare indelungata.

In oferta de sticla rezistenta la foc de la Arcom Glass poti gasi sticla cu rezistenta 15 minute, 30 de minute, 60 minute, 90 de minute sau chiar 120 de minute. Intreaga oferta de sticle cu rezistenta la foc a celor de la Arcom Glass poate fi gasita pe site-ul firmei, la adresa www.fireglass.ro.

Pe langa aceasta oferta foarte numeroasa de astfel de sticla antifoc, Arcom Glass vine cu cele mai avantajoase preturi de pe piata de astfel de produse din tara noastra. Profesionalismul acestei firme este certificat de autorizarea primita din partea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), dar si de acreditarile pe care le-a primit de-a lungul anilor din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, si a Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii. Pentru un plus de siguranta in fata riscului la incendiu alege intotdeauna sticla rezistenta la foc.

No Comments Found

Leave a Reply