Personale

Tampon motor dreapta pentru Ford

Sunt o mandra posesoare de autoturism marca Ford! Si ca orice proprietar de autoturism ce se respecta, mereu am ales sa cumpar pentru masinuta mea draga, numai piese si consumabile originale, caci imi respect prea mult buburuza ce ma poarta zi de zi pe mine si familia mea. Pentru ca pe primul loc este mereu siguranta celor dragi, consider ca este impetuos necesar sa achizitionez cele necesare pentru automobil numai de la un importator piese auto Ford autorizat.

banner_10_8

In urma cu cateva zile, pentru ca se apropie sezonul rece, am decis ca n-ar strica sa fac o vizita la service cu masina, pentru a ma asigura ca totul este in regula si ca pe parcursul iernii nu ma voi confrunta cu nicio problema tehnica datorata neglijentei mele. Zis si facut! In urma acestui, hai sa-i spunem control de rutina, mecanicul m-a anuntat ca trebuie sa achizitionez o anumita piesa care are urme severe de uzura. Mi-a propus sa imi puna dumnealui o piesa de schimb pe care o are in atelier. Cu respect i-am refuzat oferta si l-am anunt ca eu imi achizitionez piese Ford dintr-un singur loc: Altgrad Auto! Mi-am notat denumirea piesei cu pricina si am intrat in magazinul virtual Altgrad Auto ca sa gasesc respectiva piesa. Sa spun sincer, nu prea stiam eu exact cum sta treaba cu acea piesa si nici cu ce anume “se mananca” un tampon motor dreapta, insa acest lucru nu m-a descurajat!

Catalogul de piese auto de la Altgrad este foarte bine pus la punct, iar platforma este atat de prietenoasa cu clientii si atat de exacta, incat stiam ca nu am cum sa gresesc. Ba mai mult, magazinul on-line ofera si posibilitatea de a contacta telefonic un specialist, care ofera consultanta si celor care are nevoie de lamuriri suplimentare sau nu se pricep efectiv la mecanica. Am intrat astfel pe site si am cautat piesa cu pricina, am gasit-o la un pret chiar mai mic decat cel propus de mecanicul auto, asa ca am plasat comanda, am beneficiat si de un discount, cat si de transportul gratuit, caci comanda mea depasise suma de 99 de lei.
Asadar, daca aveti nevoie de piese auto Ford, stiti unde sa va adresati!.

No Comments Found

Leave a Reply