Teapa numita blogmoney

Pentru unii dintre blogeri poate ca nu e o teapa mare si chiar au castigat bani din asta.Pentru mine este o mare teapa pacaleala.De cand am facut contul si nu a durat foarte mult timp si deja prima campaniei la care aplicasem am si fost acceptat sa scriu un articol.Am scris articolul respectiv am si incasat suma respectiva si de atunci nema.Am mai aplicat si la alte campani si nimic.Am ramas cu suma respectiva de 18 lei in cont si atat.Intrebare:pentru voi este un castig blogmoney sau e doar praf in ochii?

16 thoughts on “Teapa numita blogmoney

 1. Niciodata nu am avut incredere in asa ceva, singurul lucru care sunt sigur ca e real – Google Adsense

 2. Folosesc decat Google AdSense, am cont si la blogmoney insa nu-mi inspira incredere. Ce e adevarat, nu am incercat sa intru intr-o campanie, am vrut doar sa analizez locul

 3. Din cate am citit pe alte bloguri, blogmoney se pare a fi o solutie pentru scoate bani cu blogul, dar am vazut si plangeri datorita timpului maaaare de confirmare a platii, bani putini etc…

 4. blogmoney este o prostie. eu am renuntat la ei de mult. nu scriu pentru 18 lei nici sa ma bati, iar din click-uri nu faci nici bani de o ciorba.
  nu se merita…
  sunt si alte variante mai bune

 5. @ Toti- nu doar cu adsense si blogmoney se fac bani. Aduceti-va blogul la un standard foarte ridicat si o sa vedeti cum curg cererile pentru advertoriale, link-uri si bannere. Eu asa actionez, va invit si pe cwr.ro pentru ca sunt multi care cumpara advertoriale, bannere si link-uri, eu cu ajutorul cwr am castigat in 1 saptamana 24 euro si 5 dolari. Doar pe cwr.ro nu mai pun si restul oamenilor care imi fac oferte pe mail.

 6. Am avut si eu vreo 17lei dar am luat ceva promovare care e valabila din 1april si nu stiu ce vrajeli pe acolo. Nu repede o sa mai fac campanii de 10lei pe site-ul ala.

 7. Mai bine vorbesti cu omu prin email si cum ai publicat articolu sa iti trimita banii pe paypal sau transfer bancar.
  Cea mai buna solutie.

Comments are closed.