Tehnologie nu jucarie

Smartphone-ul Allview H2 Qubo vine echipat cu o noua functie care am auzit pentru prima data la Allview, este vorba despre asa zisa functie Smart2View. Aceasta tehnologie inovatoare permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Pare destul de uimitor insa din cate vad eu se poate si chestia asta, si nu mai trebuie sa folosim un cablu, din cate vad wireless a cam inceput sa domine pana si incarcarea bateriei, ce se poate face prin aceasta metoda.

Telefonul vine cu functia Dual core, este echipat cu un procesor Quad Core, o memorie de 512mb ram, camera foto de 5mpx, si un sistem de operare Android care permite downloadarea a foarte multe aplicatii si jocuri. Recomand cu caldura acest telefon. Blogatu a scris si el despre subiect aici.

Un alt produs interesant este Tableta Allview VIVA H8 e o bijuterie pe care mi-as dori-o tare mult! Tableta are un display de 7.9 inch, tehnologie IPS, rezoluție 1024×768 pixeli, 1 GB memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare(extensibil pana la 32 GB prin card Micro SD), oferind utili\atorului suficient spatiu pentru fisierele dorite.

Aspectul pot spune ca m-a fascinat! Tableta are o greutate de doar 374 grame si o grosime de numai 7,9 mm!

Bateria este de 4000 mAh, ceea ce ii ofera o autonomie deloc de neglijat!

Are o camera foto OV 5647 de 5 megapixeli ce ofera: focalizare automata, detectare faciala, Time Lapse si Fotografiere Panoramica;de asemenea, poate realiza si inregistrari video in format Full HD.

Parerea mea este ca- pe cat e de frumoasa, pe atat e de desteapta :) Practic, ai tot ce iti poti dori de la o tableta si asta la un pret rezonabil.

Mai multe detalii despre cele doua gadget-uri poti gasi pe site-ul producatorului, Allview.