Televizorul cel vechi.

Dea lungul timpului am observat ca sunt cateva chestii utile intr-o familie.Si viata devine mai buna odata cu folosirea lor evident.Acum 2 saptamani dupa o viata de 5 sau 6 ani nu mai stiu exact,televizorul cel vechi pe care parinti il foloseau deodata a clacat.Sa auzit un sunet ciudat si sa stins.Nu mai functioneaza.Io fi si lui.Problema e ca mai au altele vechi care stau prin casa din 1900 toamna si nu vor sa scape de ele.La fel de nefolositoare cum este si cel mai nou ca si an de fabricatie.Dar odata cu era saiturilor de vanzari online care au si electrocasnice de vanzare se poate achizitiona un televizor destul de performant la un pret acesibil.Adresa url se poate gasi aici la un magazin de profil.

Noi avem și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel inalt, constant în calitatea produselor și serviciilor noastre. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru.Pentru noi este important ca fiecare client sa fie mulțumit și de aceea vă punem la dispoziție, pe langă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente.Printre altele saitul are o categorie numita promotii unde se pot cumpara diferite produse la preturi promotionale.

Deja televizorul meu are o varsta apreciabila e din 2003 si nu se stie cand va trebuii sa iau altul.De aia e bine sa stii unde sunt preturile ce le mai ieftine si de calitate.

One thought on “Televizorul cel vechi.

  1. Ai mei au un Samsung cu tub, diagonala de 81 cm de prin ’96…vreau sa spun ca merge brici..aceleasi culori vi, acelasi contrast..nu l-ar schimba pentru nimic in lume, chit ca au vazut si ei calitatea hd si alte cele..

Comments are closed.