Teo revine pe micul ecran.

Devine oficial faptul ca Teo Trandafir revine cu o emisiune la tv din toamna.Teo Trandafir va realiza din toamna o emisiune de divertisment la Kanal D.Maruta si concurenta aveti grija mare.De fapt eu cred ca Teo nu are concurenta,sau cel putin nu avea ultima data.

“Oamenii au nevoie sa se exprime, sa fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!” declara Teo.

Mai multe detalii despre ora la care o veti intalni pe TEO la Kanal D, in curand pe Clubul Bucuriei.

3 thoughts on “Teo revine pe micul ecran.

  1. hmmm, kanal d? trebuia sa gaseasca si ea alta televiziune…mai ok. oricum nu stiu daca va mai avea audienta ca altadata, nu mai are media pro in spate.

  2. Începe sarabanda maneliștilor și la Kanal D? Speram că după ce a distrus conceptul de televiziune de divertisment să aibă bunul simț să nu mai apară… dar se pare că s-au terminat bănuții…

  3. Cu teo mi am petrecut eu copilaria… era pe protv si facea un show pe cinste. Acum nu stiu daca mai poate fi la fel…

Comments are closed.