Comunicat de presa

Textile decorative pentru o bucatarie moderna

Rolul bucatariei nu mai e de mult doar cel de incapere in care se pregateste mancarea. Este mult mai mult de atat – locul in care simti ca un masterchef atunci cand faci experimente culinare, locul in care o cina romantica incepe cu prima oala pusa pe foc, nu doar cu momentul in care va asezati la masa, locul in care toata familia se intalneste dimineata inainte ca fiecare sa porneasca spre munca sau spre scoala, locul in care se spun cele mai multe secrete intre prietene la un pahar de vin.

Prin urmare, intr-o bucatarie moderna nu ai nevoie doar de oale, tigai, tacamuri si vesela. Ai nevoie de accesorii care o fac un spatiu pe cat de practic, pe atat de confortabil – ai nevoie de textile decorative. Acestea sunt accesoriile perfecte pentru bucataria ta pentru ca ii dau un aer cald si primitor; vesele si colorate sau simple si elegante, ele vor transforma bucataria ta in cel mai popular loc din casa, chiar mai popular decat e acum.

De exemplu, sorturile de bucatarie sunt accesorii mult mai folositoare decat crezi. Stii acele momente in care ajungi acasa de la birou, dupa ce te-ai oprit la un supermarket pentru cumparaturi, si esti atat de incantat de ceea ce urmeaza sa gatesti incat mergi direct in bucatarie sa lasi cumparaturile, dar iti dai seama o jumatate de ora mai tarziu ca ai inceput sa pregatesti mancarea? O sa iti amintesti de acea zi mult timp de acum incolo, de fiecare data cand vei vedea petele de sos de rosii de pe camasa ta preferata.

Dar tocmai pentru acele momente s-au inventat sorturile de bucatarie – pentru atunci cand nu mai ai rabdare sa te schimbi in “haine de casa” sau pur si simplu uiti sa faci asta. Iar in restul timpului, atunci cand nu le porti, le poti agata pe usa sau pe un mic cuier pentru ca sunt atat de frumoase incat ar fi pacat sa le ascunzi in dulap. Asta, evident, daca alegi un sort modern, decorat cu briose pufoase, fluturi colorati sau seturi vesele de ceai. Iti va veni cheful de gatit doar privindu-le!

Lista poate continua cu fete de masa, prosoape, servete si multe altele, dar nu mai bine descoperi singur toate textilele decorative in magazinul Morris Alexander?.

No Comments Found

Leave a Reply