Titluri bomba continut slab.

O anumita parte din site-urile din online pe care le mai vizitez posteaza pe diferite retele de socializare niste titluri care cu greu poti sa le rezisti.E foarte greu sa nu dai click cand vezi titluri foarte atragatoare ca si informatie in 5-6 cuvinte.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
Noi detalii despre Nokia Lumia 1020: camera grip opţional, stabilizator optic şi focalizare manuală..
[/symple_box]

Uau cand vezi asa ceva parca ai vrea sa vezi despre ce vrea sa fie acest articol.Dupa ce am dat click doar cateva informatii pe care le-am mai vazut si in alte articole pe alte site-uri acum 3-4 zile.La fel si site-urile de sport niste titluri de mama mia si ce sa vezi articolul contine fraze aproapre irelevante si te lasa la sfarsit fara nicio informatie utila.Pai bine mai baieti e bine ce faceti voi cu aceste titluri care au un continut care te lasa rece…

7 thoughts on “Titluri bomba continut slab.

  1. Pai nu era tactica aia… Titluri bune, vizitatori, trafic… Poate ca si google le apreciaza mai mult pe astea… In fine. Neseriozitatea e la ordinea zilei… O stim bine.

  2. Pai cam asa atrag toate site-urile indiferent cu ce se ocupa si daca mai pui si ”exclusiv” in titlu vei vedea cum creste traficul 🙂

  3. Da, din păcate oricare două rânduri despre ceva, în ziua de azi reprezintă o știre. Înviitor cred că o să ajungem să vedem decât câte un hashtag.

  4. Intr-un fel ii inteleg. Toti vor sa atraga vizitatori, dar daca au un titlu plictisitor nu vor reusi, asa ca pun un titlu „bomba”. Asa au facut cu rezultatele la BAC. In titlu scria ca s-au afisat rezultatele si mai adaugau cateva statistici interesante, iar cand intrai in articol scria in 4-5 randuri ca rezultatele se vor afisa peste cateva zile.

Comments are closed.