TOP 10 cele mai tari telefoane din toate timpurile

0
DISTRIBUIRI
6
VIZUALIZARI
Cei de la Android Authority au facut un top al celor mai tari telefoane din toate timpuri.

Un astfel de top este imposibil sa nu fie subiectiv – este practic imposibil sa compari un smartphone cu un telefon din urma cu 15 ani. Cum faci atunci diferenta? Luand in calcul modul in care au definit industria telefoanelor mobile.

Cei de la Android Authority au facut un top: „most iconic mobile phones of all time”. Iata-l cum arata:

10. Samsung Galaxy S6 Edge
9. Samsung Galaxy Note 4
8. Motorola Moto G
7. Samsung Galaxy S II
6. Samsung Galaxy Note
5. T-Mobile G1

4. Apple iPhone 3G

In momentul in care a aparut iPhone 3G, lumea a facut cunostinta cu smartphone-urile. Desi primul iPhone, versiunea originala, aparuse deja, iPhone 3G a fost cel care a adus o functionalitate care defineste smartphone-urile din prezent – App Store. Doar un mit inainte de iPhone 3G, App Store s-a lansat in iulie 2008 avand doar 552 de aplicatii. A ajuns la 15.000 pana in ianuarie 2009, iar in septembrie existau 85.000 de aplicatii de la 12.500 de developeri si 2 miliarde de descarcari.

3. Nokia N95

Acest telefon isi ocupa aceasta pozitie dintr-un singur motiv – a schimbat total modul in care folosim camera de la telefon. Design-ul cool, stabilizatorul optic de la acea vreme si trucurile existente l-au facut un succes imens.

2. Motorola RAZR V3

Acesta a fost telefonul care a transformat Motorola intr-o forta pe piata telefoanelor. Pana la V3, ideea unui telefon subtire era o fantezie, telefoanele de atunci fiind ‘caramizi’ in comparatie cu cele ce au urmat. Telefonul a fost extrem de popular, Motorola folosindu-l multi ani, V3 demonstrand ca telefoanele cu clapeta pot fi cool. A fost telefonul care a pornit un duel intre producatori in ceea ce priveste design-ul.

1. Nokia 3310

Care altul? Dupa ce a aparut acest telefon, a aparut si nebunia telefoanelor mobile. Fie aveai unul, fie un prieten avea unul. 126 de milioane de unitati de Nokia 3310 s-au vandut dupa ce a fost lansat in anul 2000. Telefonul a adus celebrul joc Snake si a schimbat modul in care sunt vazute telefoanelor mobile. Construit ca o caramida cu o baterie la care utilizatorii doar viseaza astazi, Nokia 3310 a fost primul telefon care a schimbat radical industria telefoanelor mobile. sursa

 

 

 .

Articol Urmator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stiri recente