Comunicat de presa

Tot ce vrei sa stii despre tipuri de betoane. Constructiile solide sunt o prioritate

Daca nu esti expert in domeniul constructiilor dar lucrezi la propria ta locuinta sau ai in plan un proiect personal, nu trebuie sa te ingrijorezi. Secretul consta in buna informare, care te va conduce la cei mai buni specialisti din aceasta industrie. Jumatate din succesul oricarui proiect din sfera constructiilor consta in buna alegere a materialelor ce contribuie la realizarea betoanelor de foarte buna calitate.

Aceste produse profesionale pe care le implica ridicarea cladirilor au o serie de caracteristici proprii si difera intre ele, alegerea realizandu-se intotdeauna dupa scopul proiectului. Despre asa-numitele „betoane”, arhicunoscute si arhiprezente in proiectele de constructii, afli chiar acum.

Betoane pentru constructii solide: tipuri de materiale in functie de scopurile proiectelor

Despre betoane, stim cu totii ca se prepara simplu: ciment, apa si nisip sau pietris. In realitate, exista mai multe tipuri de betoane, care vin cu o serie de proprietati speciale, obtinute prin adaugarea unor aditivi si a unor „retete” speciale impuse de profesionisti. Cele mai cunoscute si mai importante tipuri de betoane din domeniul proiectelor de constructii sunt: betoane industriale, betoane elicopterizate si, in cele din urma, asa-numitele „betoane rutiere”. Toate se refera la cel mai utilizat material de constructii, dar fiecare in parte prezinta caracteristici speciale ce le recomanda separat, pentru fiecare tip de proiect.

  1. Betoane industriale (hidroizolante)

Se numesc betoane industriale acele materiale care se remarca prin proprietati specifice precum: rezistenta mecanica, rezistenta la variatiile mari de temperatura, o mare durabilitate, riscul minim de fisurare, crapare, rezistenta sporita la conditiile meteo variate si inclusiv extreme. Cea mai cunoscuta arie de aplicabilitate a acestui tip de betoane este in sfera industriala, in realizarea pardoselilor din beton.

  1. Betoane rutiere

Aceasta „gama” speciala de betoane se refera la acel tip de material conceput intr-un singur scop: pentru lucrarile de infrastructura, drumuri, autostrazi, cai de acces, parcari. Acolo unde vorbim de masini, vorbim de asa-numitele „betoane rutiere”, care contin de regula: fibre de otel, otel beton, plastifianti si asa mai departe, pe langa materialele clasice ce intra in componenta betonului (apa, ciment, nisipuri, pietris).

  1. Betoane elicopterizate

Despre betoane elicopterizate trebuie neaparat sa afli cat mai multe, pentru ca sunt cele mai utilizate materiale de acest gen, folosite atat in domeniul proiectelor rezidentiale, cat si in cazul proiectelor comerciale. Principalul diferentiator impus de acest tip de betoane este aspectul. Pigmentii si aditivii speciali ii confera un aspect aparte, motiv pentru care este utilizat in mall-uri, de exemplu, de foarte multe ori.

Cele mai bune materiale necesita profesionisti pe masura. Afla care sunt specialistii in betoane

Informatia este esentiala, mai ales daca te afli in pozitia de coordonare a unui proiect personal din domeniul constructiilor. Insa, dincolo de buna informare, vei avea nevoie sa accesezi serviciile oamenilor cu expertiza dovedita in tot ceea ce presupune aplicarea acestor betoane mentionate in articol. Prepararea si turnarea acestor tipuri de betoane implica experienta specialistilor din acest domeniu.

Materialele de constructie potrivite iti vor reduce cheltuielile, iar echipele de experti se vor asigura ca standardele sunt la nivelul lor maxim. Daca ai nevoie de specialisti in betoane, care sa te ajute in cadrul proiectului tau de constructii, apeleaza cu incredere la Milucon.ro. Atat in domeniul constructiilor civile, cat si in ceea ce priveste cele industriale, Milucon.ro este aici un reper de performanta pentru implementarea pardoselilor din beton si nu numai. Cele mai inteligente solutii si cei mai pregatiti specialisti te asteapta.

No Comments Found

Leave a Reply