Comunicat de presa

Tractari auto Bucuresti

Obiectivele firmei de tractari auto Bucuresti  presupun cat mai multi clienti multumiti de serviciile prestate si tarifele cele mai atractive de pe piata de profil.Atunci când mai multe autoturisme urmează să fie transportate, mai degrabă decât utilizarea unui vehicul specializat, poate fi utilizată o remorcă specializată, atașată la un tractor standard sau alt vehicul mare. Acești “transportatori” adesea aduc mașini de la fabrici la dealeri. Acestea au în mod obișnuit două niveluri, fiecare având câte 3-5 mașini, rampe pentru a deplasa autovehiculele de la sol la oricare dintre cele două niveluri și cârlige / lanțuri pentru a asigura autovehiculele de transport. Paturile lor, pe fiecare nivel, pot avea canale sau căi pentru a ghida încărcarea și pentru a menține în continuare stabilitatea transportului

Tractarea autoturismelor și a camioanelor este o formă unică, cu o industrie dedicată acesteia. Sunt utilizate cel mai adesea tipuri de vehicule specializate de remorcare. Unele dintre acestea sunt cu platformă, cu paturi hidraulice înclinate, cu trolii și cu role pentru a poziționa mașina. Alții au un cilindru specializat în locul unei platforme, care va ridica un capăt al mașinii și îi va permite să se plimbe pe anvelopele rămase; Ei au altfel echipamente similare cu platformele și poziționează și se comportă mult ca ei. În alte cazuri, o mașină specializată poate fi atașată la un cârlig standard; De exemplu, unele companii de închiriere de vehicule în mișcare, cum ar fi U-Haul, vor închiria aceste lucruri pentru transportul cu autovehicule într-o singură direcție

Un astfel de mod de transport il reprezinta tractare auto Bucuresti cu o masina specializata in acest sens. Tractarea se va efectua in conditii de maxima siguranta pentru masina ta, dar si pentru restul participantiilor la trafic.

Încărcătoarele de tracțiune sunt în mare parte dimensionate pentru autoturisme și camioane ușoare. Versiuni mai mari, cu caroserie lungă, ponderată și motoare grele, transmisii și cârlige de remorcare, pot fi utilizate pentru remorcarea autobuzelor cu handicap, a tractoarelor de camion sau a camioanelor mari. Dimensiunea și greutatea artificială trebuie să fie proiectate astfel încât să reziste la greutatea mai mare a vehiculului remorcat, care ar putea împiedica în caz contrar remorcarea remorcii.

Solicitările de serviciu sunt plasate într-un centru de dispecerat. Unele servicii de remorcare comunică cu șoferii utilizând echipamente de telefonie fără fir. În altele, centrala de expediere contactează un operator de camion de remorcare disponibil prin intermediul radioului mobil sau prin trimiterea unui mesaj text utilizând un terminal de date mobil. Tehnologia recentă include utilizarea GPS și a echipamentelor wireless pentru a trimite driverele prin intermediul unui receptor LCD.

Unele companii de remorcare mai mici, în special echipamentele proprietar-operator cu autoturisme, pot avea doar un singur telefon și un robot telefonic pentru “centrul de expediere”. Din ce în ce mai mult, acesta va fi doar un telefon mobil pentru operatorul de serviciu, sau poate fi numărul principal de telefon pentru un mecanic asociat, care va trimite camionul din magazin sau va apela telefonul mobil al operatorului.

Există rețele de dispecerizare pentru cluburile de automobile geografice.  Aceste organizații se angajează în principal cu mulți operatori locali de camion (deși au propriile flote în anumite zone). Cluburile vor retransmite solicitările de la centrul de dispecerizare a cluburilor la linia de expediere a operatorilor locali, care, așa cum a fost mai sus, poate fi un adevărat centru de expediere pentru flotele de remorcare mai mari sau o linie telefonică de afaceri simplă sau o linie mobilă pentru operatorii mai mici. Centrul de dispecerat al clubului va gestiona în mod obișnuit orice urmărire necesară în numele clientului, astfel încât să nu fie nevoie să urmărească nivelurile multiple de dispecerizare.

Tractari auto Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra autospeciale perfomante care permit oferimrea serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!.

No Comments Found

Leave a Reply