Traditia strabuna vs credinta in Hristos.

La oras cat si la tara se pune accentul cand vine vorba despre relatia omului cu biserica crestin ortodoxa pe multe dar foarte putin despre credinta in Hristos.Mai intai as vrea sa va povestesc in cateva cuvinte de ce am parasit acest cult crestin-ortodox.

Am fregventat in trecut acum 4-5 ani mai multe biserici care apartin de cultul ortodox in cautare de credinta in Dumnezeu si Fiul Lui.Anost,patetic,slujbe facute sa fie,nu intelegi nimic clar,totul se canta si nu se canta clar.Nici macar din cantari nu intelegi ceva,ceva ce ar trebuii sa te faca sa te apropii de Dumnezeu.Cand vezi ca nimic nu e cum ar trebuii dupa biblie atunci clar mergi sa cauti oameni care respecta ce este scris si nu se iau si dupa alte carti scrise de oameni declarati Sfinti.

Am cunoscut o persoana acum 1 an de zile care de foarte multi ani a respectat tot ce trebuia in cadrul cultului ortodox si nimic.Nimic nu se intampla pe plan spiritual si al credintei.Rece,gheata.Pana cand nu a luat legatura cu o biserica care apartine de un alt cult evanghelic abia atunci Dumnezeu a actionat in viata ei.Asadar e ceva in neregula clar cu acest cult ortodox care se bazeaza nu pe invatatura din biblie ci pe alte invataturi.

Traditia strabuna.

Totul se merge la ortodoxi pe traditia stramoseasca care conteaza mai mult decat orice,chiar mai mult decat biblia.Daca in biblie scrie una si traditia spune alta se merge pe traditie.Nu conteaza ce este scris chiar asa mult in biblie,nici nu se ia in considerare.

Fel si fel de pacaleli care au loc in cadrul cultului m-au facut nici sa nu aud de mers vreodata in cadrul vreunei biserici de cand am intele clar biblia.Vezi faza cu pomana,coliva,moastele,desenele de pe perete,datul in numele mortului si asa mai departe…

Concluzia mea este ca trebuie o noua revolutie spirituala in cadrul celor care slujesc traditie si nu lLui Dumnezeu asa cum este scris…

”23. Dar vine ceasul, si acum a si venit, cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in duh si in adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal.

24. Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar.”  Ioan 4;23-24.

One thought on “Traditia strabuna vs credinta in Hristos.

  1. Religia niciodata nu a fost buna, o zic foarte multi oameni.
    Daca urmezi Biblia, legile si tot ce e scris in Ea, poti sa provi din orice cult religios, tot un singur Dumnezeu exista pentru toti.

Comments are closed.