Credinta

Trafaletul a ajuns si in presa internationala.

Dupa ce sa scris in presa nostra despre obiectul care a fost folosit pentru a miruii noile sedii ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS iata ca a ajuns si in presa internationala stirea despre folosirea unui trafaletpe post de miruitor, eu asta vad ca a folosit preafericitul patriarh. Cum ba frate sa faci o asemenea porcarie pana la urma sa folosesti un trafalet pe post de miruitor. Penibil jenant dea dreptul. 

„Nu este trafalet. Trafalet este pentru cei neiniţiaţi, cei care habar n-au în ce constă slujba de sfinţire şi ce se foloseşte la slujba de sfinţire. Este o tijă de aproximativ 2-3 metri, având în vedere faptul că sunt şi încăperi mai înalte şi care este folosită pentru a unge cu untdelemn sfinţit pereţii încăperii respective”, a declarat Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române la EuropaFM. 

Zi zau ca nu e trafalet. Pai noi suntem chiori si tu ai 4 ochii de vezi mai bine..

3 Comments

 • Yamasha

  am ajuns de ras…

  Reply
 • Tudor

  Nu conteaza mijloacele, atat timp cat scopul este indeplinit. Numai la noi…si poate in celalalte tari comuniste este posibil asa ceva.

  Eu sunt credincios si incurajez lumea sa fie, dar cei care ar terbui sa-l slujeasca pe Dumnezeu isi cam fac de cap in tara noastra.

  Reply
 • Alin

  Eu tot n-am inteles, de ce a fost asa mare tam-tam…? Bine, e un trafalet cu un alt nume (ca tot trafalet ramane).

  Reply

Leave a Reply