Transport hotel aeroport: ce inseamna transportul de la hotel la aeroport?

 

Un autobuz de transfer de la aeroport sau de la un aeroport este un autobuz folosit pentru a transporta oameni spre / de la, sau în interiorul aeroporturilor. Aceste vehicule vor fi, de obicei, echipate cu un spațiu de bagaje mai mare și vor încorpora un branding special. Transportul în cadrul unui aeroport poate avea următoarele forme și poate fi operat de proprietarul aeroportului, de o companie aeriană sau de un antreprenor.

Transfer de la aeroport:

În cazurile în care aeroporturile nu utilizează o punte cu jet de aer, prea puține dintre ele, pentru transferurile la distanțe sau din motive de siguranță, pasagerii vor fi transferați de la poarta de sosire sau de ieșire a terminalului aeroportului la aeronavă, folosind un autobuz.

Autobuzele de transport hotel aeroport pot avea un design normal al autobuzului sau din cauza că nu rulează pe autostrada publică, pot fi foarte lungi pentru a menține numărul maxim de pasageri. Uneori este folosit un autobuz cu remorcă. Autobuzele de transfer sunt, de obicei, dotate cu scaune minime sau fără scaune, pasagerii fiind în picioare pentru călătorie.

Uneori, pentru aeronave mai mari, un antrenor este folosit pentru a traversa clienții spre sau de la terminal, în timp ce autocarele dețin mai mulți oameni. Autobuzele de transport hotel aeroport vor fi în mod obișnuit echipate cu faruri intermitente pentru operarea aerodromului lângă piste. Acestea pot avea, de asemenea, cabine de conducere la ambele capete.

Transferul terminalului

În cazul în care aeroportul dispune de mai multe terminale care sunt foarte separate sau nu sunt conectate fizic și în cazul în care nu există nici un transportator de persoane sau altă alternativă de transfer, poate fi utilizată o magistrală de transfer cu tarif zero pentru a transfera pasagerii conectați de la un terminal la altul. Transferul terminalelor poate fi, de asemenea, încorporat în rețelele de autobuze de transport public.

În cazul în care parcurile auto aflate în proprietatea aeroportului sau afiliate sunt mari sau relativ departe de clădirea terminalului, proprietarul aeroportului sau antreprenorul poate furniza autobuze gratuite pentru transferul de autoturisme care efectuează curse circulare sau de transfer între terminale și standuri de autobuz.

Companiile terțe care oferă servicii pasagerilor companiilor aeriene pot, de asemenea, să opereze autobuze ca parte a afacerii lor, cu punctele de colectare și retragere în apropierea terminalului aeroportului și cu un spațiu suplimentar pentru bagaje. Acestea cuprind de obicei:

Serviciile de parcare auto de la aeroport. Acești furnizori de parcări oferă parcare ieftină la o anumită distanță față de aeroport, transferând pasagerii în autobuze. Acestea pot fi oriunde de la vagoane de lux, autobuze full size sau microbuze, uneori echipate cu remorci pentru bagaje.

Companii de inchirieri auto. Adesea, furnizorii de închirieri auto vor avea vehiculele pentru transport hotel aeroport lor stocate în afara locației și vor transfera clienții în autobuze regulate. Mai mulți operatori de autobuze și autocare de lungă distanță fac transferul transport hotel aeroport. Aceste servicii nu utilizează neapărat vehicule care au vreo modificare suplimentară dincolo de specificațiile standard de autobuze sau autocare expres, deși acestea vor purta, de obicei, o livrare care indică serviciul de aeroport.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *