Comunicate de presa

Transport hotel aeroport cu Lukadi Transport

In afara serviciului de transport hotel aeroport, toate companiile din acest domeniu ofera serviciul invers adica cel de transferul spre aeroport.

In cazul in care un client va apela la serviciul pentru transport hotel aeroport, el este rugat sa aiba in vedere in privinta stabilirii orei de plecare inclusiv durata transferului si ora la care se va deschide serviciul de la biroul check-in din aeroport.

Se recomandat clientilor sa ajunga la aeroport, cel putin cu doua ore inainte de ora prevazuta pentru decolarea avionului.

In cazul serviciilor oferite de transport hotel aeroport, soferul o sa isi astepte clientul pentru circa 15 minute dupa ora care e stabilita de comun acord, pentru preluare. Atunci cand, indiferent care e  motivul, clientul va considera ca depaseste aceasta perioada, este rugat sa anunte in cel mai scurt timp compania pentru ca ea sa il poata notifica pe soferul care asteapta in aeroport, dar trebuie ca in acelasi timp, sa stie clientul ca pot sa fie aplicate si taxe suplimentare ce sunt aferente acestui timp de asteptare. Dupa ce trece acest interval de 15 minute, atunci compania de transport considera ca din cauza lipsei prezentei clientul soferul trebuie sa paraseasca locatia stabilita pentru preluare.

Transferul intre locatii

Companiile pot oferii si servicii de transfer intre doua locatii, si pentru acestea, sunt rugati clientii sa isi  verifice cu atentie adresa, data si ora de plecare. Atunci cand clientul isi doreste sa fi la destinatie la o anumita ora, consilierii ce preiau respectiva comanda pot sa recomande ora cea mai buna de plecare.

Si cazul acesta, soferul o sa isi astepte clientul circa 15 minute dupa ora ce a fost stabilita pentru preluare. In cazul in care, clientul crede ca depaseste acest timp, el este rugat sa anunte imediat compania astfel incat aceasta sa il notifice pe sofer, iar in acest caz, de regula se aplica incluisv taxe suplimentare ce sunt aferente timpului prelungit de asteptare. Dupa  acest interval, compania o sa  considere ca nu a fost prezent clientul si  soferul o sa paraseasca locatia de preluare.

Exista situatii in care adresa de preluare sau cea stabilita ca destinatie si care au fost transmise de catre client spre dispecer sa difere de locatia de unde masina va prelua clientul sau de locatia catre care il duce, iar in situatii cum sunt strazile pietonale sau drumuri improprii pentru gabaritului autovehiculul ori drumuri inchise, caz in care clientul o sa fie preluat ori transferat incepand de la punctul cel mai apropiat care este  fata de locatia solicitata.

In cazurile cand sunt inclusiv pasageri copii, atunci clientii sunt rugati sa transmita catre compania de transport si o solicitare in privinta prezentei in masina a scaunui auto pentru copii. Acest scaunul este pus la dispozitia clientului insa fara alte costuri suplimentare dar in limita posibilitatilor.

Conform reglementarilor rutiere care sunt in vigoare este obligatoriu sa existe si sa se utilizeze aceste scaune auto pe timpul transportul rutier al copiilor.

Bagajele

Clientii e bine ca la momentul in care face rezervarea sa isi verifice inclusiv spatiul de bagaje disponibil tipului de transfer pe care si-l doreste. Daca limita lui este depasita, acestea sunt rugati sa anunte imediat compania, cand face rezervarea..

No Comments Found

Leave a Reply