Comunicate de presa

Transport microbuz – cea mai simpla alegere !

Indiferent de unde plecați sau de dimensiunea grupului dvs., vă vom lua cele mai bune mijloace de transport și vă vom duce în orice destinație. Dacă sunteți interesat de un autobuz sau un autocar sau un microbuz, sau dacă doriți să aflați mai multe despre una dintre cele mai vechi companii de autobuze apelati la firma de transport Lukadi. De-a lungul timpului, aceasta lucrează din greu pentru a vă oferi exact ceea ce aveți nevoie pentru nevoile dvs. de transport.

Ca urmare a dorintei de a fi cei mai buni si a efortului  depus de conducere,  Transport microbuz este unul dintre principalii transportatori de persoane al judetului Ilfov. Transport microbuz vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei, oferind servicii in domeniul transportului de persoane. Asadar, prin motivarea si perfectionarea continuua a angajatilor s-au pus bazele unei firme ce activeaza la standarde europene.

Transport microbuz oferă o gamă largă de microbuze cu până la 25 de locuri. Toate microbuzele noastre pot fi angajate pe oră (în funcție de disponibilitate). Prețurile variază în funcție de tipul de vehicul, distanța parcursă și timpul de închiriere.Suntem încrezători în îndeplinirea cerințelor dvs. pentru o serie de evenimente posibile, inclusiv (dar fără a ne limita la acestea).

Transport microbuz investeste capital substantial pentru a elimina aceasta problema si pentru a oferi calatorilor posibilitatea dea a se bucura de o calatorie relaxanta si odihnitoare chiar daca este pe o distanta mica sau mai mare . Deși este puternic subvenționată de către guverne, planificarea optimă a transportului este esențială pentru a face fluxul de trafic și pentru a împiedica extinderea urbană.

Transport microbuz ofera diferite vehicule pentru diferite nevoi: datorită flotei noastre de vehicule, putem oferi servicii atat  la călătorii singuri cat si  la grupuri mari, cu autoturisme, microbuze și autobuze potrivite, la preturi ieftine în comparație cu serviciile de taxi normale sau chiar cu transportul public.

Maşinile pe care le deţinem sunt atent pregătite pentru fiecare cursă în parte şi sunt verificate pentru a oferi un nivel cât mai ridicat din punct de vedere al confortului şi siguranţei.

Avantajul nostru major il reprezinta șoferii noștri, pe care l-am ales cu meticulozitate ca fiind cei mai buni pentru această slujbă și apoi instruiți în continuare pe scară largă pentru a atinge și menține obiectivele noastre principale. Automobilele sunt echipate cu telefoane care păstrează șoferii în contact permanent ne permite să monitorizăm eficiența lor în menținerea clienților noștri în mod consecvent și fiabil.

Transport microbuz are unul dintre cele mai profesioniste servicii de transport persoane, avand o experienta de piata vasta in domeniul de servicii de transport persoane. Avand nenumarate contracte duse la bun sfarsit si o responsabilitate continua fata de persoanele servite, serviciul de inchirieri microbuze este unul de clasa inalta, in primul si in primul rand deoarece veti beneficia de oameni de calitate si anume soferi cu mare experienta. Sute de mii de kilometri parcursi in siguranta si in conditii optime de transport, orice drum parcurs devine o adevarata experienta..

No Comments Found

Leave a Reply