Treaba romaneasca

Hotii au dat iama in magazia Stadionului National. Cu ajutorul unui „portar” au reusit sa care intr-o singura noapte 1.600 de metri de cablu care continea cupru. Asta in timp ce primarul Sorin Oprescu sustine ca acoperisul va fi ridicat in doua saptamani.De aici au furat 1.060 metri liniari de cablu electric ce continea cupru. Adica 6,77 tone. Nu se stie inca unde sunt cablurile, cert este ca pana acum prejudiciul nu a fost recuperat.

Cei 11 sunt cercetati pentru furt calificat dupa ce, in noaptea de 24 spre 25 ianuarie, cu ajutorul unui agent de paza la santierul Stadionului National, au intrat in incinta, au spart o usa si au intrat in camera electrica din subsolul Stadionului National.sursa

Nu e nimic nou dar partea proasta e ca ne facem de ras in lume,nu ar fi prima data oricum,firma austriaca cand o sa vada ei cu cine au de a face o sa se asigure ca totul va decurge conform planului.

3 thoughts on “Treaba romaneasca

  1. Am vazut si eu stirea la TV. Pacat ca ne facem de ras. De parca stadionul respectiv nu era contruit tot pentru populatie. Isi fura singuri caciula.

  2. nu stiu unii ce gandesc…sa se imbogateasca din furat in loc sa faca un ban legal… un kg de cupru de in jur de 28 de lei.

Comments are closed.