articole

Tu stii ce beneficii iti ofera aparatele de aer conditionat comerciale?

Desi multi antreprenori pot spune ca perioada actuala, de criza, prin cae trece fiecare stat in parte, nu e o perioada adecvata de investitii, unele statistici ar putea dovedi fix contrariul. Orice antreprenor de top prevede de-a lungul planului sa de activitate o serie de riscuri si totodata un fond de criza care sa fie alocat pentru astfel de perioade. Recomandat este ca acest fond de criza sa fie gandit pe un termen cat mai lung, astfel incat sa-i asigure o continuitate cat mai ridicata pe piata si sansa de a trece cu bine pentru un moment nefericit.

Multe dintre firme nu prevad acest plan de siguranta astfel ca, in vreme ce lumea e lovita de o epidemie globala, tot mai multe companii sunt nevoie sa-si inchida activitatea definitiv in lipsa de fonduri si de vanzari necesare pentru a putea ramane pe liia de plutire sau pentru a face suficient profit. Astfel, toti acei antreprenori adevarati, care vad riscurile si le aloga un buget bine definit chiar daca ele nu se concretizeaza intr-un timp scurt, vor avea certitudinea unei afaceri de lunga durata, care poate atinge o ascensiune rapida dupa astfel de momente dificile.

Acesti antreprenori vor avea cu siguranta si bani pusi deoparte pentru investitii si chiar si pentru renovare sau modernizare, dupa caz.

Iar un bun antreprenor care detine o societate comerciala stie ca pentru bunul demers al unei afaceri, aparatura si tehnologizarea unei institutii, a unei incaperi sau a unui spatiu de lucru, joaca un rol extrem de important. Iar daca si tu te gandesti sa-ti deschizi o astfel de societate sau ai in plan noi renovari, in prezent sau pe viitor, ar trebui sa stii ca atentia ta n-ar trebui sa se indrepte numai catre aparatura de lucru, ci si catre astfel de aparate de aer conditionat comerciale.

Beneficiile aparatelor de aer conditionat comerciale

In primul rand ar trebui sa stii ca un aparat de aer conditionat comercial e cu totul si cu totul diferit fata de un aparat de aer conditionat obisnuit. Volumul, dimensiunile si aria de acoperire a unui astfel de aparat este mult mai mare decat caracteristicile unui aparat de aer conditionat clasic, traditional, care se regaseste intr-o gospodarie si/sau casa.

Daca activitatea casnica nu este reglementata din punct de vedere legal, posesorii unor locuinte avand pe deplin libertatea si flexibilitatea de a-si echipa locuinta cu tehnologii si aparate dupa bunul plac, aparatele comerciale de aer conditionat sunt concepute conform celor mai exigente norme in domeniu. In speta, ele trebuie sa respecte niste caracteristici si indicatii tehnice precise, astfel incat, per ansamblu, si in asocierea cu celelalte potentiale echipamente de lucru dintr-o cladire/incapere comerciala, sa se respecte normele legale prevazute de catre legislatia nationala in ceea ce priveste activitatea unor firme. Exista anumite limite de zgomot si de poluare pe care o astfel de societate este obligata sa le respecte, iar in cazul depasirii acestora, antreprenorii au obligatia de a lua masuri si de a preveni depasirile peste pragul admis, chiar si cele accidentale. Aceste depasiri, implicit poluarea aferenta, care poate afecta angajatii, consumatorii si mediul inconjurator, pot duce la sanctiuni foarte mari si drastice, amenzi sau chiar inchiderea firmei. Aparatele comerciale de aer conditionat oferite de catre compania romaneasca Frigoterm sunt aparate de conditionat testate riguros, acreditate conform standardelor de specialitate si totodata sunt si aparate care respecta intru totul prevederile legale in vigoare. Astfel, prin achizitia acestor aparate exista certitudinea financiara, profesionala si morala ca respecti conditiile de lucru impuse de lege si ca nu vei atrage sanctiuni.

In acelasi timp, se poate spune si despre eficenta dovedita pe care o ofera aceste aparate de aer conditionat din toate timpurile, asupra antreprenorilor, cat si asupra personalului ce lucreaza in institutie.

In ceea ce priveste antreprenorii, aceste aparate moderne de la Frigoterm au un consum energetic foarte redus, ceea ce inseamna ca, desi vorbim de costuri destul de ridicate in faza de achizitie, ele sunt extrem de economice, iar costurile asociate cu utilitatile vor fi reduse. In acelasi timp, compania Frigoterm ofera inclusiv transport gratuit la achizitia oricarui aparat de acest gen. Puteti solicita inclusiv montaj profesional, ceea ce inseamna ca nu veti mai fi nevoiti sa apelati la diferite alte companii extra si foarte costisitoare, pentru montaj.

In ceea ce-i priveste pe angajati este bine de stiut ca un aparat de aer conditionat le poate oferi tot confortul necesar pentru a-si desfasura activitatea profesionala in voie, fara niciun fel de disconfort fizic. Acesta poate fi unica modalitate de echilibru termic sau poate fi asociata cu un sistem de incalzire traditional, fiind o rezerva sau o sursa alternativa. Spre exemplu, puteti folosi centrala obisnuita in sezonul rece si aerul conditionat in sezonul cald sau le puteti utiliza concomitent in diferite momente ale zilei si/sau sezoane, astfel incat sa obtineti un raport foarte bun calitate-cost-eficienta. Noua tehnologie de pe piata prevede integrarea unui sistem automat de detectare a temperaturii ambientale, cat si a umiditatii, aparatul avand functia de a-si ajusta criteriile in functie de caracteristicile ambientului. Chiar daca pe termen scurt temperaturile si umiditatea mult prea ridicata sau prea scazuta nu par a avea influente negative, acestea se vor vedea in timp. Prin utilizarea unui aparat comercial de aer conditionat poti preveni instalarea bolilor profesionale si nnecesitatea unor masuri de urgenta ( de exemplu, trimiterea personalului in concediu de boala, ceea ce reduce productia sau numarul de clienti) care-ti pot afecta demersul afacerii, productivitatea si profitul.

No Comments Found

Leave a Reply