Personale

Tuning auto

Modificarea estetica a masinilor reprezinta o moda noua la noi. Afacerea are o istorie de aproximativ un deceniu.
In Occident,  numarul firmelor specializate in vanzarea de accesorii pentru tuning a ajuns la cateva mii, producatorii sunt din ce in ce mai performanti, in timp ce showroom-urilor si firmelor specializate in montarea acestor piese li s-a pierdut numarul.

Piata auto autohtona se situeaza de mai multi ani pe o linie ascendenta. Apetitul pentru achizitionarea masinilor a sporit direct proportional cu cresterea puterii de cumparare si cu inlesnirea modului de a obtine credite de catre populatie.

Ideea ca tuning-ul este un domeniu rezervat doar oamenilor cu bani dispusi sa investeasca – pe langa suma necesara achizitionarii autoturismului – alte sute sau mii de euro pentru a-i aduce imbunatatiri estetice sau tehnice este numai pe jumatate adevarata. O janta de aluminiu sau un sistem audio, chiar daca nu de ultima generatie, ori niste faruri de halogen sunt investitii pe care si le pot permite multi. Asemenea elemente dau foarte bine chiar si pe o masina second-hand.

In Europa sau S.U.A. exista o cultura a tuning-ului, exista reviste specializate, dar si targuri sau expozitii dedicate exclusiv acestui fenomen. Sumele de bani care se ruleaza sunt ametitoare, fiind vorba de miliarde de euro. Pentru foarte multi, masina a devenit un fel de carte de vizita, o oglinda a propriului sau spirit si in consecinta sunt dispusi sa cheltuiasca sume mari pentru a obtine cativa cai putere in plus sau pentru o imbunatatire estetica semnificativa.

Ideea import de accesorii si de piese  pentru modificarea aspectului si imbunatatirea performantelor masinilor. Montajul acestor elemente se face prin colaborari cu diverse service-uri
Capital initial…30.000-50.000 euro

Firma noastra de tuning vine IN ROMANIA cu o gama foarte larga de peste 5.000 de repere pentru toate marcile auto:
accesorii auto la cele mai mici preturi din tara si folii omologate.Ne bazam pe preturi de import si en-gros. Pentru a primi o oferta de pret, sau alte detalii referitoare la colaborare, va rugam sa completati formularul de mai jos cu toate datele cerute. Va rugam specificati care sunt produsele de care sunteti interesati. Noi va vom trimite o oferta de preturi completa, sau detaliile cerute in cel mai scurt timp.

Livrarea se face prin serviciul Posta Romana sau Curier Rapid cu plata ramburs sau in avans
Livrare prin posta romana cu plata rambus:
– Timp de livrare: 1-3 zile lucratoare de la comfirmarea comenzii
– Livrarea prin posta romana este disponibila in orice localaitate din  tara
– Plata de face la ridicarea coletului
– Cost scazut de transport ” de la 9 lei „
– Coletul se ridica de la Oficiul Postal de catre apartinator
– LIVRARE GRATUITA pentru plata in AVANS.
Livrare prin curier rapid:
– Timp de livrare 24 ore- 48 ore
– Livrarea se face la domiciliu
– Plata de fc la primirea coletului
– Cost transport aproximativ 25 ron
– COST TRANSPORT 10 LEI PENTRU PLATA IN AVANS
CUM PLATESC
  – Plata la ridicarea coletului prin posta romana (ramburs)
– Plata la ridicarea coletului la serviciul de curier
      – Plata in Avans in contul:
RO 11 BRMA 0999100044096778
SC PROMOTOR SRL
SEBES JUD ALBA.
   BANCA ROMANEASCA SEBES
Orice producator de piese auto poate produce piese de schimb care intra in interiorul masinii. In unele state europene, aceasta regula este valabila si pentru piesele care sunt la exterior, vizibile, gen: portiera, elemente de caroserie, farul, oglinzile, etc. Sunt alte tari care spun: partile acestea vizibile sunt protejate si numai producatorul masinii are voie sa le vanda, iar pretul este mai mare. Aceasta este regula care in principiu se aplica in Romania.Preturi pentru piese dacia la auto-timas. http://www.auto-timas.ro/dacia

 .

No Comments Found

Leave a Reply