Tutorial pay-pal

De curand am primit niste euro prin serviciul pay-pal si mi sa oprit din suma un anumit procent.Vreau sa va invat cand transferati prin  pay-pal cum sa nu mai fiti taxati si sa pierdeti din bani.In contul de pay-pal avem meniul si al doilea buton este send payment,evident de acolo se poate trimite suma.Se complecteaza in casutele respective adresa de mail si suma plus moneda cui vreti sa trimiteti si mai jos aveti cele doua variante -Purchase si -Personal.Click pe personal si acolo bifati Ghift adica in limba engleza cadou,toata lumea stie,clar.Continue si cam asta e tot.

 

6 thoughts on “Tutorial pay-pal

  1. Niste sfaturi extrem de utile pentru cei care nu stiau acest aspect. Cred ca merita realizat si un tuturial de creare a unui cont PayPal (pas cu pas). Ar ajuta pe multi care vor sa-si cumpere „chestii” de pe internet, dar pur si simplu nu stiu ce presupune creare unui cont de PayPal. Cred ca ar fi un articol de mare succes.

  2. De acord cu tine Bucur, însă eu îi atenţionez pe toţi să trimită banii prin Gift, pentru că sunt foarte mulţi care nu ştiu lucrul acesta.

Comments are closed.