U.Craiova aproape de B

Numai un miracol o mai poate salva pe Universitatea de liga II,dupa ce aseara a pierdut meciul impotriva celor de la Dinamo 0-2.Cred ca a gresit cand a luat decizia de al da afara fortat pe Piturca de la echipa.Principalul vinovat este Mititelu dupa cum a si declarat.Intre timp celelalte echipe o sa incerce sa le ia jucatori valorosi.Găman şi Bărboianu n-au fost aseară pe teren, dar au constituit subiectul principal de discuţie la oficiala de pe „Oblemenco”. Nicolae Badea şi Adrian Mititelu au purtat o primă rundă de negocieri în privinţa trecerii definitive a celor doi în „Groapă”. În plus, Dănănae e şi el în cărţi pentru a veni alături de foştii lui colegi.Ce se va intampla cu echipa nu se stie ai ales ca are si datorie la Piturca 7 milioane de euro.Pentru rezultate si clasament intrati aici.

6 thoughts on “U.Craiova aproape de B

  1. pare a fi un blestem al echipelor cu traditie, sa aiba patroni idioti

    oftopic: vezi ca tema asta are probleme in chrome 10. intra cu ultima versiune de chrome si da-i de scrol sa vezi surpiza 🙁

  2. Atata timp , cat Mititelu’ o sa fie acolo , Craiova o sa ramana in B vesnic , sau in mocirla.Si mai sunt si alti aptroni de echipe din Liga1 , care procedeaza la fel , nu mai e cazul sa dam exemple.

Comments are closed.