articole

Uita de durerile de spate cu fotoliile de masaj Inada

Oamenii au mereu nevoie de medici. Pe unii ii doare capul, pe altii burta, spatele sau au alte dureri care necesita o vizita urgenta la medic. Printre cele mai frecvente motive pentru care oamenii merg la medic se numara si durerile lombare.
scaun
Durerile lombare sunt frecvent intalnite. Unele sunt mai puternice, altele mai putin puternice. Daca spatele te supara de ceva vreme, poate ar fi momentul sa te relaxezi. Cum poti face aces lucru? Cu ajutorul unui fotoliu masaj de la Inada. Fotoliile de masaj de aici aduc o multime de beneficii, beneficii care te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de durerile de spate.

Durerile de spate sunt de doua feluri: acute si cronice.

Referitor la durerea acuta, aceasta dureaza mai putin de o luna de zile. Durerea cronica este o durere persistenta, o durere care tine mai mult de trei luni de zile si care reprezinta din nefericire a treia cauza de invaliditate.

In momentul in care simti ca ceva nu e in regula cu spatele tau, cel mai bine e sa mergi urgent la medic. Sunt anumite afectiuni ale spatelui care pot fi tratate foarte simplu si rapid. Daca te doare spatele, nu fa repaus la pat timp de 4-5 zile, in ideea ca o sa iti treaca. Repausul la pat in cazul durerilor lombare iti poate inrautati starea de santate si te poate face sa treci mai repede decat ai crede de la o durere acuta la una cronica.

Sunt momente in care medicii nu gasesc o cauza clara pentru o durere cronica. In astfel de cazuri se recomanda gimnastica medicala. Aceasta trebuie facuta sub atenta supraveghere a unui specialist. Gimnastica medicala are urmatoarele scopuri: intinderea muschilor de la picioare, intinderea muschilor de-o parte si de alta a coloanei vertebrale, intinderea muschilor abdominali, mentinerea unei atitudini posturale sanatoase, dar si invatarea unor miscari care sa duca la o mai mica solicitare a zonei afectate.

Ai grija de spatele tau astfel incat sa nu ajungi la dureri cronice. Ia-ti timp pentru relaxare si bucura-ti corpul in fiecare seara cu un masaj realizat cu ajutorul unui fotoliu de masaj de la InadaFamily.ro.

.

No Comments Found

Leave a Reply