Personale

Ultima sansa pentru masina mea

Cu ochii in lacrimi mi-am intrebat mecanicul unde pot gasi piesa de care este nevoie pentru a-mi salva masina, iar el mi-a raspuns cu siguranta in glas: “dezmembrari alesd”. In ceea ce priveste masinile sunt conservatoare. Ma invat cu comenzile lor, asa cum stiu pe de rost compartimentele posetei pe care o port pana la rupere nu pentru ca nu as avea alta de schimb, ci pentru ca ma atasez de lucruri.
Masina aceasta este cadou de majorat de la parintii mei. Mi-au luat-o cu pretul multor renuntari si economii, asa ca trebuie sa-i gasesc electromotor la un pret accesibil, pe care sa-l achit eu, sa nu-i mai supun si pe ei altor austeritati financiare din iubire pentru mine.

Ce le-as raspunde daca as da-o la fier vechi (dar ar fi mare pacat fiindca si caroseria, toate celelalte piese sunt in perfecta stare), cand m-ar intreba: “mai ai masina de la noi?”
Am cautat prin magazinele de piese auto, dar mi-au spus invariabil ca fiind deja o masina batranica asa, nu voi gasi eu electromotor pentru ea usor!

Am noroc cu mecanicul care o iubeste cum isi iubeste medicul pacientul si ma intelege.
Il rog sa-mi traduca termenii dezmembrari alesd si imi spune ca este locul unde gasesc piese la mana a doua cu garantie pentru toate marcile de masini, aflat la un click distanta. Magazinul este prietenos si ma ajuta pas cu pas sa ma orientez si sa gasesc ce caut, distribuitorii dovedesc maxima seriozitate, livrarea prompta.
Intru hotarata sa-mi salvez masina. Sus este un numar de telefon. As suna, dar ma tem sa nu comit erori si sa ma pierd in explicatii inutile. Piesele sunt structurate pe sectiuni in: audio, caroserie, electrice/electronice, interior, motor/subansamble motor, suspensie/transmisie.

Un filtru de cautari este plasat central, la vedere si nu te faci de ras daca nu esti exact si inventezi numele vreunei piese, insa plimband cursorul in josul paginii, la cele mai noi piese din dezmembrari am gasit ce-mi trebuia.

ABC CAR este salvarea masinii mele. Acum sunt sigura ca nu ne vom desparti niciodata fiindca gasesc aici toate piesele de care voi avea nevoie pentru prima mea masina.

.

No Comments Found

Leave a Reply