Un an bun

Iata ca am sosit si in anul nou.Cu ganduri bune si noi.Faptul ca unii sau gandit pe prima pagina sa puna un articol de o calitate slaba e treaba lor,dar e total nepotrivit acest articol,sincer.Anul nou trebuie abordat cu multa dragoste in inima si nu ganduri de sfarsit.Mau dezamagit cei de la gandul.info.Din punctul meu de vedere un minus pentru ei.O gramada de comentari sunt contra articolului.

Altii au petrecut,unii sau batut.De aceasta data insa, au exagerat de-a dreptul. Inainte ca scutierii din trupele speciale sa apuce sa intervina, grupurile rivale s-au ciocnit cu o furie oarba.Cica asa indeparteaza duhurile rele.Nimic mai fals ei de fapt mai mult le provoaca sa se manifeste decat sa le indeparteze.Bine ca am reusit de editat tema.In rest va urez un an mai bun.

6 thoughts on “Un an bun

  1. Bai, si la mine in oras se bat in seara de anul nou cei care vin din alt sat la noi, beau pana nu mai stiu ce e cu ei si apoi fac scandal. Dar nu se ajunge la o baie de sange.

    La multi ani Bucur si tot ce iti doresti de la 2012, sa ti se indeplineasca.

  2. Ia te uita ce idee de articol au avut cei de la gandul, o sa-l studiez si eu mai atent, doar mi-am aruncat o privire pentru moment…
    Un an nou inseamna un nou inceput, inseamna speranta, credinta in mai bine. Inseamna veselie si optimism. Asta iti doresc si tu tie, Bucur. La Multi Ani!

  3. Astia cu bataia de An Nou, cred ca au ceva la cap, si asta din tata in fiu; o fi ceva, o boala ce se transmite genetic, o boala de cap. 🙂
    Cei de la Gandul au scris un simplu articol, ca mii de altele ce se intind pe internet, si cum lumea e interesata de astfel de informatii, era si normal sa il publice.

Comments are closed.