Un brand nou de produse pentru tine

Beauty Free, gasit sub brand-ul de produse pe care le poti comanda si online este o firma care a venit in Bucuresti in urma cu cativa ani si care detine tratamente naturiste verificate de catre Ministerul sanatatii pentru a putea fi expuse pe piata din Romania. Mai bine zis, aceasta firma se defineste a fi pasiune si flexibilitate pentru parul tau. Unele femei detin probleme mari in privinta parului, iar Beauty Free este aici pentru a oferi experienta cu ajutorul echipei care fac parte din interiorul firmei si care au in prim plan ingrijirea prin tratamente profesionale a parului.

Iti doresti sa ai un par cat mai matasos si bogat? Acum poti alege unul din tratamente, pe care ti-l doresti sau poti merge la saloanele firmei pentru a te convinge de standardele acestora si de produsele lor. Inainte sa mergi la salon, angajatii companiei au facut prima data diferite testari in saloanele de ingrijire a parului de catre hair stilisti cunoscuti. Nu trebuie sa iti fie teama. Beauty Free stie ce este bun pentru tine si stie cum sa te faca sa zambesti din nou cu ajutorul unor tratamente de reconstruire, rejuvenare si indreptare a parului.

Beauty Free se afla si in alte trei orase, precum Brasov, Constanta si Iasi, filiale care au adunat un numar foarte mari de clienti care vor sa se lase pe mainile profesionistilor. Pot sa spun ca, un alt tratament profesional de ingrijire a parului de acasa, a avut un succes uimitor, astfel incat s-a luat la cunostinta de catre toata lumea acest aspect. Ai grija de parul tau, urmeaza sfaturile Beauty Free si te vei bucura de rezultate. Afla si tu despre concursul desfasurat pe site-ul BeautyFree.ro care poarta numele de: ‘’Descopera frumusetea fara granite!’’