Un caz intr-un miliard

Gemenii Marcus si Lucas au venit pe lume la doar 48 de minute distanta unul de celalat. Cu toate ca multe lucruri ii unesc, exista unul care ii desparte: au tati diferiti.

Mama lor, Charlotte Hilbrandt a ramas insarcinata cu fostul sot si cu actualul iubit. Femeia s-a culcat cu ei in mai putin de 48 de ore si a devenit mama de gemeni, ce au tati diferiti.

Copiii au intrat astfel in clubul select al gemenilor care sunt frati vitregi; exista numai 3 astfel de cazuri in intreaga lume, iar sansa ca un asemenea caz sa se intample este una intr-un miliard.

„Ai sanse mai mari sa castigi la loterie premiul cel mare decat sa se intample o asemenea minune”, a declarat Charlotte.

Este prima care recunoaste ca baietii nu seamana deloc. Marcus, fiul pe care Charlotte il are cu Michael, fostul sot, este bucalat, roscat, mic de inaltime si plin de energie, pe cand Lucas, fiul lui Tommy, actualul iubit, este inalt, blond si este mamos.

Ceea ce este si mai curios este faptul ca ambii tatici sunt foarte prezenti in vietile baietilor, iar Charlotte spune ca sunt o familie mare si fericita.sursa

 

5 thoughts on “Un caz intr-un miliard

  1. Cred că dacă era şi amantul pe acolo, puteau fi tripleţi. Îi place sexu lui Charlotte nu glumă … cu 2 în mai puţin de 48 de ore. Mă întreb dacă au ştiut unul de altul sau au aflat după naştere 🙂

  2. defapt aici sunt doua cazuri incredibile, 1- ca gemenii au tati diferiti si 2- mama lor e o curva. Cum era melodia aia… „M-am nascut intre Carpati, cu o mama si 5 tatzi… Mai maaai” :))

Comments are closed.