Personale

Un ceas de mana potrivit, o viata salvata

De cate ori nu ati vazut dimineata, in trafic cum soferii stau cu o mana pe paharul de cafea sau pe mobil si cu cealalta pe volan? Cati nu se cred Napoleo Bonaparte si conduc nebuneste, in timp ce atentia le este impartita? Soferitele care s-au sculat tarziu, din lipsa de ceasuri se privesc intens in oglinda si se machiaza din mers sau isi aranjeaza parul. Am vazut spre stupoarea mea si persoane care-si taie unghiile sau se dau cu oja la volan asteptand la semafor sa se schimbe culorile.

Uneori trec si pe rosu si sunt gata sa intre peste pietonii ce traverseaza strada regulamentar fiindca nu au la dispozitie ceasuri dama ca sa plece la timp de-acasa.
Orice minut de intarziere inseamna viteza mai mare, incalcarea regulilor de circulatie si posibilitatea de a secera o viata. Si pietonii care intarzie forteaza adesea traversarea, sar inaintea masinilor si risca sa fie loviti. Am vazut oameni imprudenti care se arunca in fata camioanelor de tonaj greu cu mari dificultati in franare. Nepasarea care costa scump, nu poate continua la nesfarsit, fiindca viata are prioritate si este cea mai mare valoare din univers.

Multe ceasuri de mana, in special Guess Romania afiseaza date complete, de tipul: ora, minute, secunde, ziua saptamanii si sunt prevazute si cu alarma. Cumparand un ceas, avem la dispozitie si o bijuterie frumoasa si eleganta, care inspira incredere, dar si un partener care ne ajuta sa nu mai intarziem, iar prin graba noastra sa ne punem viata in pericol si sa atentam la vietile celorlalti.
Un ceas bun de mana iti poate salva viata cand conduci, dar si cand te simti rau. Cand constati ca durerile s-au intetit, trebuie sa stii ca trebuie sa te grabesti sa ceri ajutorul medical, ca vindecarea sa fie mai usoara.
.

No Comments Found

Leave a Reply