Comunicate de presa Personale

Un chip mai tanar si mai luminos cu ajutorul chirurgiei estetice

Stergeti ridurile, intineriti privirea, remodelati volumul fetei … O actualizare a tehnicilor de medicina estetica, a carei gama s-a extins in ultimii ani poate face posibile toate aceste lucruri. Si, desigur, mana unui medic expert. De exemplu, tehnicile si experienta de la clinica Dr. Calu, sunt ideale pentru doamnele, domnisoarele si chiar domnii care au nevoie de interventii chirurgicale estetice. Fie ca doriti sa repararti un defect, fie ca doriti sa va intineriti chipul cu 10 ani sau oricare ar fi motivul, la clinica Dr. Calu aveti servicii de cea mai buna calitate. Puteti obtine informatii despre proceduri direct de pe site-ul https://www.drcalu.com/interventii-chirurgicale/chirurgie-faciala.

De la frunte pana la gat, multe tehnici estetice corecteaza primele semne ale imbatranirii incepand cu varsta de 40 de ani, in timp ce altele sunt recomandate pentru a fi efectuate mai tarziu. Aceste interventii pot fi combinate si pentru un rezultat mai bun. Iata deci la ce tehnici puteti apela pentru a va reintineri chipul:

Chirurgie pentru ochi obositi, tristi sau imbatraniti- blefaroplastia

Regiunea orbitala este de o importanta vitala in estetica faciala si in expresiile faciale. Exista 4 tipuri de interventii chirurgicale pentru intinerirea ochilor:

Chirurgia pleoapelor superioare sau blefaroplastia superioara

Blefaroplastia superioara implica indepartarea excesului de piele care acopera pleoapele superioare si uneori indepartarea excesului de grasime care se afla partea interioara a ochiului. Acest exces de piele ofera pacientilor un aspect obosit, deoarece micsoareaza ochii. Uneori provoaca disconfort functional cu o senzatie de pleoape grele. De asemenea, pacientii au dificultati in aplicarea machiajului. Aceasta interventie chirurgicala se realizeaza sub anestezie locala, atunci cand este efectuata singura sau in regim ambulatoriu.

Chirurgia pleoapelor inferioare sau blefaroplastia inferioara

Blefaroplastia inferioara consta in indepartarea celor trei buzunare palpebrale (interne, mediane si externe) care se regasesc pe pleoapele inferioare si dau un aspect obosit. Aceste excedente grase sunt subiectul unei expresii familiare: „a avea pungi sub ochi”. Sunt posibile la orice varsta. Aceste pungi sunt eliminate printr-o abordare conjunctivala, adica la nivelul aspectului intern al pleoapei inferioare.
Aceasta interventie chirurgicala se efectueaza sub anestezie locala sau generala in ambulatoriu. Urmarile sunt nedureroase. Rezultatul obtinut este foarte bun. Pe de alta parte, blefaroplastia inferioara nu corecteaza cearcanele intunecate, ceea ce necesita o alta interventie asociata pentru a obtine un rezultat optim.

Eliminarea cearcanelor

Cearcanele intunecate sunt adesea primul semn al imbatranirii faciale si responsabile pentru aspectul obosit al chipului. Cand cearcanele nu sunt o problema majora, este posibil sa le corectati facand o umplere cu acid hialuronic. Cand cearcanele intunecate sunt asociat cu pungile inestetice de sub ochi, tratamentul ales este o blefaroplastie inferioara asociata cu interventii pentru eliminarea cearcanelor.
Aceasta interventie chirurgicala se efectueaza sub anestezie generala in ambulatoriu. Urmarile sunt simple si nu sunt dureroase. Rezultatul obtinut este natural si stabil in timp.

Ridicarea sprancenelor sau conturarea sprancenelor- lifting al sprancenelor

Sprancenele sunt situate in partea superioara a ochilor. Pozitia si forma lor joaca un rol esential in tineretea si atractivitatea privirii. Acestea difera, in plus, intre barbati si femei. La barbati, arcul sprancenei trebuie sa fie la nivelul muchiei osoase supraorbitale, in timp ce, la femei, ar trebui sa fie deasupra marginii supraorbitale. Forma spranceanei este, de asemenea, foarte importanta, partea interna a sprancenei trebuind sa fie situata mai jos decat partea laterala. Liftingul sprancenelor este o tehnica chirurgicala inovatoare, care permite pozitionarea si remodelarea exacta a formei sprancenelor si corectarea asimetriilor de pozitie frecvente intre cele doua sprancene. De-a lungul timpului, arcul sprancenelor capata un aspect mai putin conturat, dand o alta imagine chipului, ceea ce inchide privirea si o face trista si obosita. Prin urmare, obiectivul acestei operatii este de a deschide ochii intr-un mod natural si personalizat. Aceasta interventie chirurgicala se efectueaza sub anestezie locala in ambulatoriu. Rezultatul obtinut este stabil in timp.

Chirurgie pentru urechi proeminente – otoplastia

Urechile detasate pot provoca un disconfort social semnificativ la adulti, dar si pentru copii. Doua malformatii sunt responsabile pentru urechile proeminente: un defect la indoirea antelixului care corespunde unei lipse de relief in cartilajul exterior al urechii si cartilajul prea bombat pe partea interioara a ureche. Interventia chirurgicala consta in realizarea cusaturilor pentru a remodela cartilajul extern atunci cand acesta din urma este lipsit de relief si pentru a aduce urcehii mai aproape de craniu.
O cicatrice scurta ascunsa in spatele urechii este necesara. Aceasta interventie se realizeaza cel mai adesea sub anestezie locala in ambulatoriu. Purtarea unui bandaj de compresie este necesara in termen de 15 zile la 1 luna dupa otoplastie.

Chirurgia nasului sau rinoplastia

Rinoplastia sau rinoseptoplastia primara permite redimensionarea subtila si armonioasa a imperfectiunilor estetice ale nasului: indepartarea unor aspecte inestetice, rafinarea varfului nasului, scurtarea unui nas prea lung, indreptarea unui nas deviat etc. De asemenea, are un rol functional: acela de a imbunatati respiratia atunci cand pacientul are dificultati in acest sens. Aceasta interventie se efectueaza sub anestezie generala in ambulatoriu sau se petrece o noapte la clinica. Refacerea este destul de rapida. Pentru mai multe interventii faciale consultati site-ul drcalu.com.

No Comments Found

Leave a Reply