Un inceput promitator.

Iata ca am inceput o noua campanie de calificare de data asta la un turneu care se va desfasura in Brazilia si anume campionat mondial.Pana acum am mers bine 2 meciuri 2 victorii.Intr-adevar cu doua echipe modeste.Dar de acum incole urmeaza sa ne vedem adevarata valoare.Urmeaza in aceasta toamna meciuri foarte tari pentru noi.Sa speram ca vom face fata.
„6 puncte! Din pacate, m.am accidentat la prima faza de atac a noastra, minutul 5, cred! Sper sa nu fie grav. Imi pare foarte rau de Lobby, s.a lovit tare!”, a postat Ciprian Marica pe contul sau de facebook.

Victor Piturca a declarat dupa meci ca ii asteapta pe stranieri sa prinda locuri de titulari la echipele lor de club, altfel nu ii va mai convoca. „Mutu poate sa revina la meciurile cu Turcia si Olanda, dar sper sa joace si sa se impuna la echipa de club. La fel si Marica, sa speram ca se va impune la Schalke”, a declarat selectionerul.

2 thoughts on “Un inceput promitator.

  1. Promitator? Am jucat cu Estonia si Andorra, in timp ce Olanda a batut Turcia si Ungaria…nu jucam nimic, asta e cel mai rau.

Comments are closed.