Sport

Un nou drum.

Hagi se intoarce la Istanbul dupa 5 ani. Hagi a semnat iar cu Galatasaray. Pentru un an si jumatate. Poate castiga aproape 2 milioane de Euro inca din primul an daca o face campioana pe Galata.Numirea lui Hagi antrenor la Galata a afectat cota actiunilor clubului la bursa.Gheorghe Hagi va avea la gruparea Galatasaray un salariu de 1,25 milioane de euro in sezonul 2010/2011 si de 1,75 milioane de euro in campionatul 2011/2012, informeaza cotidianul Sabah.Hagi va beneficia si de prime de performanta. El are prevazuta in contract o prima de un milion de euro pentru castigarea campionatului Turciei si una de 250.000 de euro pentru castigarea Cupei Turciei, in oricare din cele doua sezoane.

De asemenea, pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, prima lui Hagi ar fi de 200.000 de euro, pentru fiecare tur trecut in LC prima ar fi de 200.000 de euro, pentru finala de 400.000 de euro si pentru trofeu de un milion de euro.sursa.

3 Comments

 • adriank

  are un loc foarte valoros, la un club urias, iar Istabulul este casa lui; sunt sigur ca va face treaba si va califica echipa in cupele europene. Turcii mereu l-au apreciat si nu si-au batut joc de el, asa ca-l merita mai mult decat noi.

  Reply
 • Pato Basil

  super sper sa faca treaba buna!

  Reply
 • admin

  va avea rezultate sunt sigur

  Reply

Leave a Reply