Un papagal pentru mine.

Astazi la scoala stateam si ma tot gandeam ca sunt singur la parinti si ma simt foarte singur mereu ca nu am cu cine sa stau si eu de vorba seara sau joc si eu o tabla sa ies si eu la o bere sa am si eu pe cineva aproape. Am foarte multi prieteni la care tin ca la fratii si surorile mele si asta ma face sa nu ma mai simt asa de singur. Dar tot ma simt singur asa ca m-am decis sa vorbesc cu parintii mei sa cumparam un animal de casa. Mama prefera un catel, tata si cu mine preferam un papagal. Am vazut la multa lume animale de companie frumoase papagali de rasa sau papagali vorbitori astia sunt preferatii mei dar uneori trebuie sa le dai mai multa mancare ca daca stiu sa vorbeasca sa nu ciripeasca ce mai vorbesti si tu cu prietenii. Am intrat online pentru a ma informa de pretul la papagalii perusi. Acest papagal imi place foarte mult ca este colorat si este micut :X.

Pretul unui papagal perus nu este chiar mare asa ca m-am decis sa aflu mai mult informatii despre acesta si despre ingrijirea lui. Am gasit un site foarte folositor pentru ori ce iubitor de animale de companie dupa care mi-am luat si eu informatiile necesare pentru ingrijirea, hranirea, si cresterea unui perus. Cel mai mult ma bucura faptul ca nu am un animal de companie cum ar fi un caine sau o pisica pentru ca acestia sunt pradatori si ar putea sa il raneasca pe micutul papagal.

8 thoughts on “Un papagal pentru mine.

  1. @Paul :banuiesc ca e un ADV scris de altcineva…el doar l-a publicat de asta nu accept eu astfel de articole, se creaza dese ori mari confuzii ( trebuia sa puna macar pe undeva „guest post”)

Comments are closed.