Fără categorie

Un service telefoane serios si de incredere!

Fara nici o urma de indoiala, in momentul in care vine vorba despre cele mai populare branduri de smartphone-uri de pe piata, cu totii putem sa cadem de comun acord ca acestea sunt Samsung si Apple deoarece sunt in topul preferintelor utilizatorilor.
Este vorba de doua aspecte care au dus aceste doua brand-uri pe culmile gloriei, iar acest lucru se datoreaza designului pe care il au telefoanele Apple si Samsung, dar si datorita performantelor extrem de bune pe care le au terminalele lor.

De regula, device-urle acestor doua brand-uri au o durata de viata mult mai mare si functioneaza fara nici un fel de probleme foarte mult timp, chiar si in cele mai dure conditii de suprasolicitare.
Evident ca se numara si printre cele mai rezistente telefoane de zi cu zi, lasandu-le de-o parte pe cele creeate special astfel incat sa reziste si la cele mai puternice socuri, insa chiar si asa desi este vorba despre cele mai mari companii producatoare de smartphone-uri, nu pot fi indestructibile.

In urma unui soc foarte puternic sau a mai multor socuri mici dar repetate structura telefonului poate fi afectata si cu siguranta se va lasa cu cheltuieli suplimentare pe diverse componente.
Exista foarte multe cazuri in care din urma unui soc suferit intr-o cazatura, telefoanele au afectate mai degraba la nivel de software si hardware. Nici din punct de vedere fizic acestea nu scapa, sansele ca partea fizica sa nu fie afectata fiind totusi foarte mici. Din acest motiv peste tot suntem sfatuiti sa utilizam huse de protectie, care ajuta extrem de mult intr-o astfel de situatie.
Husele ajuta extrem de mult dar tot exista o sansa foarte mica ce-i drept, ca acesta sa se defecteze in cazul unei cazaturi sanatoase.


Tocmai din acest motiv, avem nevoie sa putem beneficia de servicii GSM profesionale. Exista pe piata fel si fel de ateliere GSM ceea ce inseamna ca printre toate acestea, exista si service-uri care nu ofera tocmai cele mai bune servicii, iar la finalul unei interventii iti vei da seama ca mai mult au stricat decat sa repare.
Oricine isi doreste sa beneficieze de cele mai bune servicii, mai ales atunci cand suma investita este una considerabila. In acest sens, identificarea unui service telefoane de Incredere este absolut necesara.

Probabil cea mai buna alegere in materie de service telefoane, tablete si chiar si laptop-uri, o veti gasi accesand site-ul celor de la Quickgsm.ro. Aici va asteapta o echipa tanara si devotata, ce este formata din oameni seriosi care au vaste cunostinte in acest domeniu, si in plus oameni care utilizeaza unelte si aparatura de cea mai buna calitate, pentru ca doar in acest fel si clientii vor putea beneficia de servicii bune calitativ.

Acestia sunt specializati pe toate tipurile de smartphone-uri, fie ca vorbim despre Samsung sau Apple, ori Nokia, Alcatel, Sony, Motorola, Allview, Vodafone, OnePus si lista poate continua.

Calitatea pieselor utilizate in inlocuirea celor defecte este extrem de importanta, jucand un rol deosebit in buna functionare a device-urilor dupa reparatii. Atat timp cat acestea sunt originale si prezinta o rezistenta sporita si randamentul oferit de dispozitivul mobil, rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Prin intermediul celor de la Quickgsm.ro veti avea parte de reparatii realizate numai cu piese de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi, atat in ceea ce priveste manopera in sine, cat si costurile la piesele/componentele de care aveti nevoie.

Recent am apelat si eu la serviciile Quickgsm.ro si am fost extrem de multumit, atat de modul cum s-au comportat cu mine ca si client, dar mai ales de calitatea lucrarii. M-am prezentat la acestia cu un telefon spart atat pe partea din spate cat si pe partea din fata, inclusiv display-ul. Am primit din partea lor o oferta la un pret mai mult decat avantajos, asa ca nici nu am mai stat pe ganduri si l-am lasat la ei pentru reparatii.

Dupa doua zile, exact la ora la care mi s-a comuniat ca va fi gata, am fost sunat de catre un operator pentru a ma chema sa ridic telefonul. Totul a decurs mai mult decat perfect, iar telefonul arata impecabil, ca scos din fabrica. Nu a existat nici cea mai mica urma care sa indice faptul ca telefonul a fost reparat, fiind la fel de solid si bine inchegat precum a fost si la momentul achizitionarii.

No Comments Found

Leave a Reply