Un sofer dubios

Ma urc in maxi de la Obor ma indreptam catre casa in jurul pranzului.Dau sa platesc cand ma uit mai bine un sofer nou care nu lam mai vazut pana azi pe traseu.Plecam si pe drum numai peripeti.Prima:cat pa ci sa dea peste cineva pe trecere la D-na Ghica era pe banda 2 si avea viteza ala de pe prima banda a oprit persoana respectiva a facut bine ca sa oprit ca era acum ori la spital ori pe lumea cealalta.Foarte neatent.Cateva stati mai incolo se baga pe linia de tramvai se dea peste unul cu Bmw care si el era bagat pe linia de tramvai pe celalat sens,la limita la evitat.Atentie cam deloc.

La Europa vroiau sa coboare cateva persoane care au facut prostia sa se ia cu el in gura si la coborare si-au luat cateva injuraturi si pe o femeie a facuto vaca.No comment.Soare afara nu era dar el avea ochelari la ochi de soare,asta nu am inteles de ce.Data viitoare sa ma uit mai atent la cine ma urc in masina.

9 thoughts on “Un sofer dubios

  1. Mai sunt si din astia, certati cu politetea, respectul, legile, bunul simt. Un adevarat pericol public. Ce figurant, auzi ca purta si ochelari de soare. :))

  2. Punete si tu in locul acelui sofer care conduce de la 5 dimineata pana seara la 10 si poate ai sa vezi cum sta treaba si nu o sa mai judeci asa repede oamenii

Comments are closed.