Una buna cu formatia de nunta

Bine v-am regasit, dragi cititori.
Asa cum bine stiti imi place sa organizez tot felul de activitati asa ca atunci cand s-a pus problema cine organizeaza petrecerea pentru nepotica mea fireste am fost prima care s-a oferit. Din pacate am inceput putin cu stangul pentru ca fara sa cer parerea tatalui am ales sa optez pentru o formatie nunta iar tati voia un DJ.

Dar nici nu s-a pus problema sa renunt, i-am afisat toate motivele care mi-au venit in minte pentru formatie nunta si bineinteles toate dezavantajele angajarii unui DJ. Mai participase o data la o nunta la care angajasera DJ a fost ceva in genul banchetului de clasa a8a in care toata lumea danseaza pentru ca asa trebuie si toate lumea zambeste pentru ca sa nu supere mireasa.

De atunci mi-am jurat sa nu mai particip la astfel de petreceri, bineinteles ca taticul nu avea de gand nici dupa prelegerea mea sa opteze pentru formatii nunta bucuresti zicea ca nu ca el vrea melodia ”Trec tiganii” nu mai stiu cine o canta, dar oricum o stiam. Spre ghinionul lui am gasit aceasta melodie chiar in repertoriul unei formatii nunta.

Pus oarecum in fata faptului implinit nu prea a mai avut ce sa zica, mai ales ca se putea observa foarte clar pe fata lui ca ii place mai mult interpretarea trupei decat melodia originala, ca sa nu imi arate ca am castigat a spus doar ca este binisor.

In ziua respective trebuia sa am liber, dar cum mi-am amintit ca nu facuse nimeni comanda pentru flori m-am intors inapoi, acolo ghiciti ce taticutul nostrum deschisese pagina oficiala pentru formatia bucuresti si deja asculta toate melodiile. Ori cat mi-am dorit sa intru acolo si sa ii spun un ”Ti-am spus eu” am hotarat sa plec. A doua zi de dimineata am primit permisiunea de a angaja formatia, iar petrecerea a fost una mirifica..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *