Fără categorie

Unde esti copilarie?

Copilaria este o perioada foarte speciala pentru toata lumea si trebuie apreciata ca atare. Lucru de care ne dam seama, bineinteles, ca si adulti. Ca si copii, tot ceea ce ne dorim este sa fim mari, fara a fi constienti de ceea ce presupune sa fii adult.

Copilaria este un moment uimitor si special pentru toata lumea. Atunci cand nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu viitorul, este cea mai buna perioada posibila, des la momentul respectiv nu ne dam seama. Imi amintesc ca atunci cand eram mica incercam sa ma decid daca vreau sa devin balerina profesionista sau profesoara de engleza. A fost cu adevarat cea mai mare ingrijorare pe care o aveam ca si copil. Stiu ca nu orice copilarie este asa, dar asa a fost  pentru mine. Am crescut in timp ce stiam ca sunt iubita si ca am avut o multime de oameni la care as putea merge daca as avea o problema. Acum, ma gasesc in situatia in care imi lipsesc atat de mult de acele vremuri. Stiu ca inca mai am oameni pe care sa ma sprijin. Cu toate acestea, exista o anumita nevinovatie pe care o avem atunci cand suntem copii pe care nu o avem cand am crescut. Inocenta si protectie. Cand suntem copil, putem fi oricine dorim, fiind intotdeauna protejati de catre parintii nostri.

Astazi, doar atunci cand merg cu cel mic la un Loc De Joaca De Exterior Castel parca realizez cat de repede am crescut si parca cu greu reusesc sa imi amintesc de ce am vrut sa fiu adolescenta atat de rau. Da, visam sa devin o stea de cinema, sa fiu o cantareata cunoscuta, apoi am visat ca voi cutreiera lumea in lung si lat si voi descoperi toate minunatiile lumii. Bineinteles ca lucrurile nu sunt deloc asa, deoarece in timp, prioritatile se schimba.

Ideea mea este ca oamenii sunt programati sa priveasca mereu spre viitor. Ce urmeaza sa fac in continuare? Care este urmatoarea miscare pentru mine? Indiferent care este aceasta, nu uita sa te bucuri de copilarie. Mi-ar placea sa ma intorc in timp si sa mai fiu macar pentru o zi un copil nevinovat a carui singura grija este sa se joace.

Desi nu mai sunt copil, ci am unul, am decis sa incerc sa readuc copilaria in sanul familiei noastre. Asadar, urmatorul nostru proiect de familie, daca il pot numi asa, va fi in amenajari locuri de joaca exterior, unde voi putea redeveni un copil in fiecare zi si unde voi putea sa ma bucur la nesfarsit de glasurile pline de bucurie si de zambetele copiiilor de toate varstele. Cu siguranta va fi o incercare destul de mare, insa atunci cand faci ceva cu drag, cu siguranta rezultatul va fi o reusita.

Asadar, bucurati-va cat mai mult timp de copilarie si alaturi de copiii dumneavoastra si retraiti-va copilaria. Nu exista nimic mai frumos si care sa te faca sa uiti de grijile cotidiene decat joaca alaturi de micii nazdravani, plini de energie. Eu, personal, asta intentionez sa fac.

No Comments Found

Leave a Reply