Unde merg in vacanta?

Deja ne apropiem de luna mai cu pasi mari.Se deschide sezonul de vacante.Si nu iti trebuie o suma enorma pentru a petrece un week-end la mare.Daca nu iti plac conditii de la noi iata o varianta foarte buna.

Oferte Turcia,aflata in Top 3 „Destinatiile de vacanta preferate ale romanilor”, Turcia ofera combinatia ideala de pachete turistice pentru toate grupele de turisti cu preturile competitive. Anul trecut, ea a avut cea mai mare crestere in preferintele turistilor romani, iar impresiile de vacanta au depasit asteptarile.
Teritoriul Asiatic al Anatoliei, o mare peninsula muntoasa. Turcia Asiatica si Turcia Europeana sunt separate de trei cai maritime de mare importanta strategica: Marea Marmara, Stramtoarea Bosfor si Stramtoarea Dardanele. Impreuna, ele formeaza singura cale pe apa dintre Mare Neagra si Marea Egee.
Suprafata totala a Turciei este de 779,452 km patrati. Anatolia, partea de est a Turciei, formeaza aproximativ 97% din suprafata totala a tarii. Cea mai mare parte a Anatoliei este muntoasa si arida, cu exceptia unor mici campii de-a lungul tarmurilor marilor Egee, Neagra si Mediterana.
Populatia Turciei este de 68 109 469 (estimat in 2003). Densitatea medie a populatiei este de 87 persoane/km patrat.
Ca vecini are Marea Egee si Grecia la vest, Bulgaria la nord-vest, Marea Neagra la nord, Georgia, Armenia si Azerbaidjian la nord-est, Iran la est, Irac, Siria si Marea Mediterana la sud.

Anatolia de est este cea mai muntoasa regiune a Turciei; Muntele Ararat este cel mai inalt varf din tara cu 5 165 m. Multi crestini si evrei cred ca acesta este acelasi Munte Ararat mentionat in biblie ca locul unde s-a oprit Arca lui Noe. Aceasta regiune este izvorul Tigrului si Eufratului-doua din raurile principale ale Asiei. Anatolia de sud-est este un platou deluros inchis la nord, est si vest de munti.

Cel mai mare lac din Turcia este Lacul Van, localizat in Anatolia de est. Apele sale sunt sarate, ca si cele ale altui mare lac, Lacul Tuz, localizat langa centrul Platolui Anatolia. Lacurile de apa dulce includ lacurile Beysehir, Egridir si Burdur-toate localizate in sud-vest.Cosmo Travel , este agentia  tour-operatoare care intelege ca tu cauti calatoria perfecta. De cele mai multe ori, ai nevoie de o vacanta care sa te revitalizeze  si sa te inspire;alta data o sa ai nevoie doar sa stai sa te relaxezi si sa te odihnesti.Ne adaptam dupa dorinta ta,fie ca esti gata sa escaladezi un munte sau doar vrei sa stai intr-un hamac si sa citesti o carte buna,suntem gata sa mergem pana la capatul lumii sa-ti oferim o vacanta  frumoasa.

Sumele de bani nu sunt unele foarte mari cum sar gandi unii si daca vrei ceva de calitate poti apela la oferte Turcia.

3 thoughts on “Unde merg in vacanta?

Comments are closed.