Unde sa-ti colantezi masina

De ceva vreme tot caut pe la mine prin oras o firma sau o persoana care sa se ocupe cu diverse colantari. Caci vopseaua a cam fugit de masina mea. Si pana la urma este si normal, pentru ca are o varsta cu care ma laud: 15 ani. Da, exact, atat are masina mea. Si inca mai poate. Insa, eu nu prea pot sa dispun de o suma foarte mare de bani cu care sa o fac din spate pana la capota din fata.

Si, intr-o seara, mi-am sunat un prieten din Iasi si l-am intrebat la ei cum este. Si el mi-a spus ca pentru colantari masini iasi sunt baietii de la Royal Print la care apeleaza toti. Ca au preturi bune si ca daca ai nevoie de o foliere masini iasi, imediat te rezolva. Eu l-am intrebat daca au si litere ca as vrea sa imi colantez masina si sa pun si niste litere pe acolo. Si mi-a raspuns, tare entuziast, ca au cele mai bune litere volumetrice.

2

Ca daca intru pe site-ul lor o sa gasesc tot ce am nevoie. Iar griji pentru transportul literelor este ultima mea grija. De fapt, nu este nici macar grija pentru ca imi trimit un colet si am rezolvat si treaba asta. Insa, iata, in Iasi exista deja o firma si una suficient de buna incat apeleaza foarte multi la ea pentru ca stiu ce fac si ceea ce fac, o fac din placere si pasiune.

Mie-mi plac baietii de la Royal Print si daca as fi din Iasi, cu siguranta ca as apela la ei fara sa mai stau sa ma mai gandesc. Sau m-am gandit la altceva: la vara trag o fuga la amicul asta al meu cu masina si daca tot sunt acolo fac si o colantare la masina cu litere volumetrice iasi, daca tot vreau sa imi pun literele de la ei.