Vinde site-uri prin magazinul online facut de tine.

Să spunem, ați început crearea de teme pentru utilizatorii de WordPress. Toate desenele și fișierele sunt în ordine, ai petrecut ore de codificare și de lucru cu CSS, abilitățile PHP sunt exemplare. Esti gata să oferi teme premium pentru lume și urmăresti contul bancar să crească peste noapte. Întrebarea este, cum te duci cu privire la vânzarea de teme WordPress ?

Ar trebui să te duci singur, începe propriul magazin de temă sau club, sau ar trebui să se bazeze pe piețe, cum ar fi ThemeForest sau alte site-uri de profil ?

La sfârșitul zilei, dacă nu reușesc să comercializeze și să vinzi temele în mod corespunzător, toate hard-de lucru ce se intampla cu el?

Deschide-ti propriul site de vanzari online de teme.

Aceasta este metoda cea mai evidenta de a face rost de banii din munca ta.Nu trebue sa imparti profitul cu nimeni asa cum ar fi in cazul in care ai alege varianta de a posta ceva pe alte site-uri de profil.Aveți posibilitatea să ia măsuri în direcția de marketing și branding, oferind astfel afacerea dvs. un aspect mai profesional.

Asociaza-te cu prieteni de incredere.

Daca ai posibilitatea si cunosti un prieten sau mai multi de o incredere totala va puteti asocia petru a face teme wordpress de o calitate foarte buna. Eu inca nu am gasit pe nimeni cu toate ca as vrea…