Reportaj

Violenta domestica

Unii dintre noi barbati din pacate nu sunt oameni cu suflet si dupa un timp incet incet i-si arata fata cea rea si animalica lovind frecvent sotia sau persoana de sex feminin cu care convietuiesc.Ce e de facut in astfel de cazuri? politia dupa mine e o variata sigura si buna.Sai bage mintile in cap sa nu mai faca nimic care sa merite o asa bataie.Daca se intoarce roata si cand vine politia te trezesti luat la ochi de ei ce te superi? nu ti minte ce ai facu…S-a intors roata pentru un barbat din Statele Unite, acuzat de violenta domestica. Retinut de oamenii legii, el a fost izbit de pereti si trantit la pamant, intreaga scena fiind surprinsa de camerele de supraveghere.

.

6 Comments

 • GrafsS

  Astia nu sunt oameni, ci animale.

  Reply
 • Pato Basil

  n-ai vazut tipul ala din Targoviste care si-a calcat prietena in picioare si nu a fost pedepsit. A bagat si un politist in coma…

  Reply
 • pisica

  nu sunt de acord cu a răspunde la violenţă prin violenţă. dar experiementul „portocala mecanică” ar fi o soluţie…
  în plus, a fi violent în societatea actuală nu este de tip strict masculin. din păcate şi femeile se pricep la asta…

  Reply
 • admin

  cand vreodata ne potolim

  Reply
 • adriank

  aici nu e vorba de oameni cu suflet sau fara, 99% din cei care comit violenta domestica au fost maltratati in copilarie sau parintii lor nu s-au menajat. Este foarte greu sa functionezi normal intr-o societate bolnava. La fel se intampla si cu criminalii in serie, nimeni nu-i intelege insa ei asa au fost „claditi” si practic vina nu este in totalitate a lor.

  Reply
 • Madalina

  De ce pana mea totul se rezuma la violenta?!

  Reply

Leave a Reply