Vodafone Romania ofera companiilor latime de banda dedicata cu viteze de pana la 1Gbps prin noile servicii de internet prin fibra optica

  • Utilizatorii beneficiaza de latime de banda dedicata care asigura viteze de pana la 1Gbps indiferent de gradul de incarcare a retelei
  • Suport non-stop, instalare rapida, interventie prompta si consultant de vanzari dedicat

Bucuresti, 11 octombrie 2017 – Vodafone Romania lanseaza o noua oferta de servicii de internet prin fibra optica pentru companii, prin care garanteaza utilizatorilor latime de banda dedicata ce asigura viteze de pana la 1Gbps atat pentru download, cat si pentru upload, indiferent de gradul de incarcare a retelei. Solutia este destinata companiilor din toata tara, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate.

Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building), solutia de internet fix prin fibra optica oferita de Vodafone Romania poate fi implementata in toate resedintele de judet si in alte cateva zeci de orase. Astfel, fie ca este vorba de locatii urbane, platforme industriale, parcuri logistice, zone limitrofe ale oraselor mari sau chiar localitati fara infrastructura terestra de comunicatii si locatii greu accesibile, companiile vor avea acces la internet printr-o conexiune permanenta, rapida si sigura, cu suport dedicat non-stop, interventie prompta si consultant de vanzari dedicat.

„De peste 10 ani, Vodafone Romania ofera clientilor sai servicii de voce si date fixe pe suport de fibra optica, fiind un pionier pe piata locala in ceea ce priveste pachetele premium de servicii convergente pentru companii. Noua solutie pe care o lansam este conceputa pentru a ne ajuta clientii sa-si imbunatateasca gradul de digitalizare a business-ului prin folosirea unei infrastructuri de ultima generatie si a serviciilor superioare care o insotesc”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Portofoliul Vodafone Romania include solutii de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate, si este disponibil impreuna cu o gama extinsa de servicii suplimentare, care vin in intampinarea celor mai exigente provocari de afaceri. Printre acestea se numara monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanta printr-o conexiune de rezerva prin intermediul retelei Supernet 4G+.

Serviciile de business Vodafone Romania se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor si includ solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii IoT. Printre solutiile lansate de Vodafone Romania pentru a creste gradul de digitalizare a companiilor se afla si Ready Business Score, o platforma online care le permite companiilor sa-si evalueze eficienta din punct de vedere digital si nivelul de adaptare la noile tendinte tehnologice.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *